Śledzenie naszych przesyłek
Giepeski, różnie bywa, czasem to 2-3, czasem 7 roboczych. Jeśli ma traking, to znaczy, że chociaż jest wysłana jako polecony ekonomiczny. One z reguły szybciej idą, ale to nie reguła.
Czekaj cierpliwie. Zapewne za niedługo dojdzie.
Chyba, że UC się nią zainteresuje, ale na razie nie ma co się tym martwić
Wcale się nie zdziwię jak będzie to 7 dni, a jak jeszcze UC się upomni o swoje, to już będzie niezła kicha, bo szczęście jakoś mi w tym zamówieniu nie dopisuje.bandit pisze:Giepeski, różnie bywa, czasem to 2-3, czasem 7 roboczych. Jeśli ma traking, to znaczy, że chociaż jest wysłana jako polecony ekonomiczny. One z reguły szybciej idą, ale to nie reguła.
baraqs jak zmieniał ci sie tracking przesyłki? Może jest szansa że moja kamera jeszcze przyjdzie bo dzisiaj 43 dzień mija.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
DNF, moja kamera także pojawiła się dzisiaj w Warszawie także musiał dotrzeć ładunek.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
Szczerze, to zastanawiam się, czy aby tnąc koszta przesyłek, jak to u Chińczyków bywa,Fluxor pisze:DNF, moja kamera także pojawiła się dzisiaj w Warszawie także musiał dotrzeć ładunek.
nie zapakowali jakiemuś dziadkowi kilkuset paczek do plecaka,
i ten biedny chiński dziadziuś na jakimś osiołku bądź chińskim rowerku,
dowiózł je do nas do Polski dopiero teraz.
W międzyczasie mógł utknąć na dłużej w podwarszawskich lasach, gdzie młode grzybiarki
chodzą wzdłuż ulic w tych skąpych krótkich spódniczkach i machają przyjaźnie do strudzonych wędrowców
Z aplikacji mobilnych (i webowych) do śledzenia ostatnio testuję
http://parcelapp.net/
O dziwo działa nieźle, przychodzą ładnie i na czas pushe na telefon z statusami z systemów pocztowych Malezji, Chin, Singapuru, Polski - te mam przetestowane (bo ogólnie system obsługuje dużo więcej dostarczycieli, poczty, kurierzy itd).
Autor nawet raczy implementować drobne sugestie.
Wada:
- płatny (na rok) powyżej 3 paczek
- nie umie się przełączyć automatycznie pomięrdzy krajami (np. paczka SG sprawdzana w systemie Singapurskiem nie przełączy się na Polski po "Dispatched to PL")
http://parcelapp.net/
O dziwo działa nieźle, przychodzą ładnie i na czas pushe na telefon z statusami z systemów pocztowych Malezji, Chin, Singapuru, Polski - te mam przetestowane (bo ogólnie system obsługuje dużo więcej dostarczycieli, poczty, kurierzy itd).
Autor nawet raczy implementować drobne sugestie.
Wada:
- płatny (na rok) powyżej 3 paczek
- nie umie się przełączyć automatycznie pomięrdzy krajami (np. paczka SG sprawdzana w systemie Singapurskiem nie przełączy się na Polski po "Dispatched to PL")
To się nazywa tracking Kupione i zapłacone 9.04
Wszystkie wpisy wyjasnione
Zobaczymy jak będzie dalej.
Kod: Zaznacz cały
April 10, 2014 , 5:24 pm
Dispatched to Sort Facility
SAN JOSE, CA 95134
April 10, 2014
Electronic Shipping Info Received
April 10, 2014 , 2:15 pm
Acceptance
SAN JOSE, CA 95134
Dispatched to Sort Facility
Your item has left our acceptance facility and is in transit to a sorting facility on April 10, 2014 at 5:24 pm in SAN JOSE, CA 95134. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later.
Close this dialog window Maintain Focus with this modal by pressing your space bar.
Zobaczymy jak będzie dalej.
Na razie jest dobrze.Giepeski pisze:Zbychur, piękny początek transakcji, oby szło tak dalej
Depart USPS Sort Facility
Your item departed our LOS ANGELES, CA 90009 sort facility on April 11, 2014. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later.