Niestety, to także "nasza" wina - przyzwolenie na takie działania bierze się z tego, że większość społeczeństwa w dalszym ciągu ufa w instytucje państwowe. A jedyny sposób, choć nieetyczny to jedyny, to rozp....ędzić towarzystwo na cztery wiatry. Niestety wymaga to działania takimi samymi metodami jak oni - oszustwem, układami, podstępem, donosem, przez podstawionych ludzi, a może nawet przez podstawionych dresów z sąsiedniego podwórka. Jak bedzie się z bydlakami cackać w rękawiczkach to dostanie sie w twarz zanim się zobaczy od kogo... Niestety...df pisze:Wykorzystywanie stołków, znajomości w wysokich kręgach instytucji które powinni stać na straży prawa, nietykalność "prawników", zmowa milczenia w mocno trzymających się kręgach itd.
Podziel się swoim smutkiem
Pozdr.
Pikom
Pikom
- romanroman
do ...piiii... to wszystko. mam ochotę zamknąć interes i iść na bezrobocie. mam dosyć utrzymywania urzędasów i robi mi się wszystko jedno z jakiej partii oni są. nie wyrabiam się z płaceniem wszystkich składek, podatków i innych opłat za to że chciał bym coś zrobić sam. kiedyś po kasę przychodziło tzw miasto teraz przychodzi państwo.
- romanroman
smuci mnie, że nie mogę schudnąć tyle ile bym chciał. że książki/artykuły o zdrowym żywieniu odzwierciedlają zapasy pomiędzy dietetykami. że nie mam odwagi eksperymentować na sobie każdej z wyczytanych tez. że sprawa może być bardzo indywidualna.
smuci mnie również to, że im więcej o tym myślę, tym bardziej jestem smutny.
A jak w końcu schudniesz, to oprócz zakupu nowych ubrań, w Twoim życiu nie zmieni się nic. To dopiero jest smutne. Ale będziesz lżejszy i bedziesz miał satysfakcję.geos pisze:smuci mnie, że nie mogę schudnąć tyle ile bym chciał. że książki/artykuły o zdrowym żywieniu odzwierciedlają zapasy pomiędzy dietetykami. że nie mam odwagi eksperymentować na sobie każdej z wyczytanych tez. że sprawa może być bardzo indywidualna.
![:)](./images/smilies/usmiech.gif)
trener mówi, że jak schudnę to odmieni to całkowicie moje życiejezjacek pisze:A jak w końcu schudniesz, to oprócz zakupu nowych ubrań, w Twoim życiu nie zmieni się nic. To dopiero jest smutne. Ale będziesz lżejszy i bedziesz miał satysfakcję.geos pisze:smuci mnie, że nie mogę schudnąć tyle ile bym chciał. że książki/artykuły o zdrowym żywieniu odzwierciedlają zapasy pomiędzy dietetykami. że nie mam odwagi eksperymentować na sobie każdej z wyczytanych tez. że sprawa może być bardzo indywidualna.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![:)](./images/smilies/usmiech.gif)
pozdrawiam,
geos
- romanroman
Witam
To co się dziś wydarzyło, napełniło mnie smutkiem, mimo iż nie wszystkich popierałem w decyzjach i się z nimi nie zgadzałem, to jednak jako Polak odczuwam wielki żal.
Straciliśmy wielu wartościowych Polaków.
Sławek
To co się dziś wydarzyło, napełniło mnie smutkiem, mimo iż nie wszystkich popierałem w decyzjach i się z nimi nie zgadzałem, to jednak jako Polak odczuwam wielki żal.
Straciliśmy wielu wartościowych Polaków.
Sławek
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.