Propozycja: Nowe, dedykowane naszemu forum emotikony.
Pikom, to już nie są emoty - to animacje. Emotka z zasady jest prosta, symboliczna, nieprzekombinowana - popatrz teraz co DNF napisał o animacjach, chyba o to jemu chodziło. Ja z doświadczenia wiem, że takie coś się raczej nie przyjmie (albo po prostu nie będzie używane), właśnie ze względu na przekombinowanie. Poza tym, takie emoty mimo, że mało ważą, strasznie 'upstrokacą' daną wypowiedź. Nie chcemy chyba, by nasze forum ze schludnego przerodziło się w emo nastolatkowy blogasek, przepełniony migotkami i błyskotkami?
Wychodzi na to, że ja się nie znam .
Wychodzi na to, że ja się nie znam .
hmmm teraz widzę, że one są chyba po prostu trochę jaśniejszeDex-ter pisze:Volt, matowe? Masz na myśli jednolity kolor bez cieni?
A spróbuj jak będą wyglądały trochę bardziej pomarańczowe bez cienia? Bo teraz takie pastelowo żółte są i IMO trochę z tłem się zlewają.... to tylko takie moje sugestie oczywiście
rozumiem - z tego co widzę to chyba właśnie próbujemy dojść do owego "uniwersalnego schematu" tak żeby większość była zadowolonaale musicie się zdecydować na jeden, uniwersalny 'schemat', bo dla każdego indywidualnie ikonek robić nie mogę.
No to i ja damDex-ter pisze:DNF, wolę wersję: Obrazek .
Mi kolor tła pasuje, ale na jasnym tle może być mało widoczny.Dex-ter pisze:Czyli uzgodnijmy może teraz kolor i obwódki - na poprzedniej stronie mamy wersję z obwódką na 60% i bez. Myślę, że 30-40% to będzie to, czyli ledwo widoczna, ale widoczna obwódka.
Kolor emotki pasuje, czy ma być ciemniejszy? Może w ogóle jakiś inny kolor?
Jak dasz troche oddcienia pomaranczowego i ciemniejszą obwódke (ale nie tak mocno jak w wersji 3), to powinno być ładnie i praktycznie
Podoba mi się wzór numer 3 - to fajny projekt. Co do treści / zawartości / stopnia komplikacji itp to nie będę się upierał. Sądzę i to całkiem serio, że najwięcej powinien mieć do powiedzenia Dex-ter, bo to będzie w końcu jego dzieło... Propozycje są juz znane, a co artysta zechce z tego zrobić, to zobaczymy...
Przy okazji - mi bardziej podoba sie ta wersja (z dwóch wcześniej wspomnianych):
Przy okazji - mi bardziej podoba sie ta wersja (z dwóch wcześniej wspomnianych):
Pozdr.
Pikom
Pikom