Kaidomain - zakupy

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
Awatar użytkownika
Dziubek
Kontakt:

Post autor: Dziubek »

Oni od dawna migrują na nowszy system i coś słabo im to idzie. Kiedyś jak szukałem to mało który produkt mieli na stronie, a od migracji trochę zleciało. A teraz to.
Marcel88

Post autor: Marcel88 »

Kupiłem u nich ostatnio xhp 50.2 i mieli przysłać na płytce w konfiguracji 12 V. Płytka rzeczywiście tak oznaczona, ale niestety tak nie jest. Mam problem z reklamacją, wysłałem już 3 maile i pozostały bez odzewu, minął już ponad tydzień.
pogotowie elektroenergetyczne, strażak-ratownik OSP Mrągowo
Awatar użytkownika
Dziubek
Kontakt:

Post autor: Dziubek »

Rusz sprawę sporem na PayPal-u.
Marcel88

Post autor: Marcel88 »

No właśnie zapomnialem, że można przez PayPal-a.
Sprawa ruszyła. Dzięki za podpowiedź.
pogotowie elektroenergetyczne, strażak-ratownik OSP Mrągowo
olijacek

Post autor: olijacek »

Ostatnio kupiłem sterownik i ponoć nawet wysłali ale utknął w LONDYNIE w/g trackingu, towar nie dotarł do mnie więc reklamacja przez paypal i zwrot kasy. Teraz się zastanawiam czy tam kupować dalej ....
Awatar użytkownika
Sosenia

Post autor: Sosenia »

Ja tam po takich incydentach kupuję dalej. Nic nie straciłeś, a czasami (jak się nie spieszy) taniej nigdzie nie kupisz... Zawsze można dostać zwrot, jak znowu nie dotrze. W sumie zrobiłem 3 spory przez PayPal, za każdym razem był zwrot (akurat nie KD, ale zawsze działa).
S2+: XM-L2 U2-1B 2.1A || XM-L2 T6-4C 2.1A || (MOD) XP-E2 Red 1.4A || 365nm Nichia UV
S2 XP-L HI 2.8A || BLF Q8 || Skilhunt H03 NW || Astrolux C8 XP-L HI 3B || KDLITKER C8.2 XHP35 HI NW || L6 XHP70 N2-3A || L2 XP-L HI V2-1A
GanzConrad

Post autor: GanzConrad »

Sosenia pisze:Nic nie straciłeś,
młodość to super okres, ale podstawowy błąd polega na złym oszacowaniu wartości czasu... ;-)
Ja dopłacam tylko po to aby towar doszedł za kilka dni. Poza tym znudziło mnie czekanie 2 miesiące na drobiazg za parę zł, potem spór, potem kolejne 2 miechy na zwrot kilku zł....
Sam czas poświęcony na przeklinanie i klikanie będzie wart ze stówę.
ODPOWIEDZ