Witam
Latarka spełniła moje oczekiwania.
Ostatnio jeździłem nocą z kolegą po lesie, on posiadał Convoy-a ale jakąś wcześniejszą wersję, nie S2 i zauważyliśmy że Convoy świecił bliżej ale szerszym światłem, moja natomiast dalej ale trochę węższym strumieniem,
Jednak moja wystarczająco oświetlała boki, no i barwa światła z Convoy-a była zimniejsza, zapewne miał inną diodę.
ale lampka super, jak dla mnie GIT.
Uchwyt mimo kiepskiego wyglądu, dobrze trzyma latarkę, więc na razie nic nie zmieniam.
Pozdrawiam
Lampka do MTB po zmierzchu
-
Ja mam 2 od Dariusza i jest rewelacja. Jedna szeroko jedna daleko.
Do ostrej jazdy po lasach/górach polecił bym dwie szeroko (na uchwytachbskretnych) i jedna daleko
Niewątpliwym problemem jest czas świecenia - nie mierzyłem dokładnie ale lekko ponad godzinę
Problem rozwiązałem kupując za całe 35pln latarkę EMOS P3830. Na dojazdówki mistrzostwo świata. Zmienny kąt, 180LM i trzyma dobę na 3xAAA. Szkoda że nie mieści ogniwa
Do ostrej jazdy po lasach/górach polecił bym dwie szeroko (na uchwytachbskretnych) i jedna daleko
Niewątpliwym problemem jest czas świecenia - nie mierzyłem dokładnie ale lekko ponad godzinę
Problem rozwiązałem kupując za całe 35pln latarkę EMOS P3830. Na dojazdówki mistrzostwo świata. Zmienny kąt, 180LM i trzyma dobę na 3xAAA. Szkoda że nie mieści ogniwa
Ostatnio zmieniony czwartek 06 paź 2016, 19:50 przez Murzyn, łącznie zmieniany 2 razy.
Tu była reklama
Witam
180lm i doba świecenia na 3xAAA, to chyba małe reaktory a nie baterie.
Pozdrawiam
A nie prościej było zmienić tryb na niższy...Murzyn pisze:Problem rozwiązałem kupując za całe 35pln latarkę EMOS P3830. Na dojazdówki mistrzostwo świata. Zmienny kąt, 180LM i trzyma dobę na 3xAAA. Szkoda że nie mieści ogniwa
180lm i doba świecenia na 3xAAA, to chyba małe reaktory a nie baterie.
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
-