Kupno latareczki do roweru
Czytałem tu na forum i proponują najlepiej dwie . Jedna szeroka druga na odległość , ale nie koniecznie może być jedna mocna . Budżet do 300zł . Jestem ślepy i nie mogę znaleść tego sklepiku hehe . Niektóre ogłoszenia widziałem ze zdjęciami jak świecą , nie wszyscy pokazują a zupełnie się na tym nie znam .
Szanowny kolego Ven0n słyszałeś zapewne powiedzenie "Cicha woda brzegi rwie" lub " Nie oceniaj po pozorach"- ja staram się tego unikać, bo cytując klasyka "Są takie rzeczy na świecie, które się nawet fizjologom nie śniły..."
Oczywiście, że nie należę do profesjonalistów w tej kwestii lecz opinię wyraziłem na doświadczeniu tutejszej starszyzny, która jako podstawę w swoich(nawet 3 diodowych i mocno wyżyłowanych) modach używa niczego innego tylko właśnie S2+.
To już samo za siebie świadczy.
Oczywiście, że nie należę do profesjonalistów w tej kwestii lecz opinię wyraziłem na doświadczeniu tutejszej starszyzny, która jako podstawę w swoich(nawet 3 diodowych i mocno wyżyłowanych) modach używa niczego innego tylko właśnie S2+.
To już samo za siebie świadczy.