Kupno latareczki do roweru

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
Dz11kson

Post autor: Dz11kson »

Czytałem tu na forum i proponują najlepiej dwie . Jedna szeroka druga na odległość , ale nie koniecznie może być jedna mocna . Budżet do 300zł . Jestem ślepy i nie mogę znaleść tego sklepiku hehe . Niektóre ogłoszenia widziałem ze zdjęciami jak świecą , nie wszyscy pokazują a zupełnie się na tym nie znam .
Dz11kson

Post autor: Dz11kson »

smokuxx1987 pisze:W takim budżecie możesz mieć C8 jako światła długie oraz S2+ z jakimś kolimatorem owalnym jako światła krótkie.
Piszesz o C8 i S2 + kolimatory i mam strzelać co to jest rozumie :)
Ten kolimator jakoś oddzielnie kupić ?
Awatar użytkownika
Ven0n

Post autor: Ven0n »

Tak, zazwyczaj wymieniają. Czasami w sklepiku pojawiają się convoye modyfikowane i poprawione ;)
Convoy S2 3.04A by Dariusz70
UltraFire S5 Mod
Convoy S2+ 3x XP-G
Convoy C8 XML U4 1C
Convoy C8 XP-G
darekka

Post autor: darekka »

Szanowny kolego Ven0n słyszałeś zapewne powiedzenie "Cicha woda brzegi rwie" lub " Nie oceniaj po pozorach"- ja staram się tego unikać, bo cytując klasyka :grin: "Są takie rzeczy na świecie, które się nawet fizjologom nie śniły..." :padam:

Oczywiście, że nie należę do profesjonalistów w tej kwestii lecz opinię wyraziłem na doświadczeniu tutejszej starszyzny, która jako podstawę w swoich(nawet 3 diodowych i mocno wyżyłowanych) modach używa niczego innego tylko właśnie S2+.
To już samo za siebie świadczy. :grin:
ODPOWIEDZ