Miejski EDC - czyli latarka jak garnitur szyty na miarę
Masz v 201? Tam są dwa banki.cwancisz pisze:Też jestem użytkownikiem tego sterownika z 5 profilami i sobie go chwalę. Osobiście w latarce nic więcej do szczęścia nie potrzebuję. I szczerze mogę go polecić komuś kto potrzebuje latarki do świecenia, a nie szukania instrukcji w sytuacji kiedy przypadkiem włączy jakąś dziwną funkcje.
Cześć ponownie. Mam pewien problem, mam latarkę ze sterownikiem by alienth 201 i nie mogę jej zaprogramować. W 1 banku mam tryby: 25/36/48/78 a w drugim banku mam moon/36/78/100. Oczywiście tak mniej więcej, bo dokładnie nie sprawdzę. Kłopot mój polega na tym, że robię zgodnie z instrukcją wszystko i pomimo tego programowanie mi nie wychodzi. Rozumiem że oba banki są programowalne a w nich każdy tryb. Natomiast żeby tryb zmienić klikam 11klik, nastepnie wybieram poziom i 3 klik prawda? Czy 1 klikiem wchodzę w następny tryb z banku? Czy mam latarkę wyłączyć? Wprowadzony nastaw nie chce się zapisac pomimo potwierdzenie trzykrotnym migniecięm.
Potwierdzam Michale Szybkie i profesjonalne podejście producenta sterownika oraz sprzedawcy u którego kupiłem latarkę. Jutro wyjeżdża do mnie nowa latarka a obecna będzie służyła na "nieustawialnych trybach" przez najbliższy weekend, czyli do czasu aż przyjedzie ta pełnowartościowa.
Pozwólcie, że na tym się zatrzymam a dzień pochwalę po zachodzie słońca czyli pewnie w poniedziałek
Pozwólcie, że na tym się zatrzymam a dzień pochwalę po zachodzie słońca czyli pewnie w poniedziałek
skah, klient musi być zadowolony
Co do dyskusji o driverach konfigurowalnych, programowalnych czy stockowych, to po to jest tyle różnych wersji by każdy znalazł coś dla siebie.
Sam oferuję dwie wersje programowalnego, by klient miał wybór. Można oczywiście zrobić jeden duży kombajn, ale po pierwsze taki już jest (extended Grega), po drugie obsługa robi się nieznacznie bardziej skomplikowana. Są klienci którzy kochają prostotę.
Jako ciekawostkę podam tylko, że do tej pory największą popularnością cieszy się driver 3wayTC dostępny u Dariusza70.
Zdradzę też, że przygotowałem już drugą wersję, której opis pojawi się na weekendzie
W zasadzie to zastanawiam się czy nie wprowadzić do oferty prostej wersji konfigurowalnej
Co do dyskusji o driverach konfigurowalnych, programowalnych czy stockowych, to po to jest tyle różnych wersji by każdy znalazł coś dla siebie.
Sam oferuję dwie wersje programowalnego, by klient miał wybór. Można oczywiście zrobić jeden duży kombajn, ale po pierwsze taki już jest (extended Grega), po drugie obsługa robi się nieznacznie bardziej skomplikowana. Są klienci którzy kochają prostotę.
Jako ciekawostkę podam tylko, że do tej pory największą popularnością cieszy się driver 3wayTC dostępny u Dariusza70.
Zdradzę też, że przygotowałem już drugą wersję, której opis pojawi się na weekendzie
W zasadzie to zastanawiam się czy nie wprowadzić do oferty prostej wersji konfigurowalnej
Moje sterowniki:
AHE+ v1
KHE
v201 / v211
AHE+ v1
KHE
v201 / v211
michal1, zabezpieczenie termiczne stało się już standardem więc być musi.
Kwestia tylko doboru trybów. Te występujące standardowo w v201 uważam za optymalne. Pozostaje pytanie co wrzucić w 3 grupę?
Kwestia tylko doboru trybów. Te występujące standardowo w v201 uważam za optymalne. Pozostaje pytanie co wrzucić w 3 grupę?
Moje sterowniki:
AHE+ v1
KHE
v201 / v211
AHE+ v1
KHE
v201 / v211
W latarkach ten sterownik już ma zabezpieczenie termiczne więc obstawiam że kwestia dolutowania termistora i ten z allegro też będzie miał zabezpieczenie termiczne. A ja osobiście mówiłem o gotowej latarce z tym sterownikiem.
Co do ceny, firmy niestety mają koszty które przekładają się na cenę, odlicz podatki,cła i inne poboczne koszta uczciwego prowadzenia działalności to suma sumarum wyjdzie taniej. Sam prowadzę działalność i wiem jak trudno konkurować z kimś kto omija wszystkie te koszta. Więc może dyskusji o cenie nie zaczynajmy bo to dość śliski temat.
Co do ceny, firmy niestety mają koszty które przekładają się na cenę, odlicz podatki,cła i inne poboczne koszta uczciwego prowadzenia działalności to suma sumarum wyjdzie taniej. Sam prowadzę działalność i wiem jak trudno konkurować z kimś kto omija wszystkie te koszta. Więc może dyskusji o cenie nie zaczynajmy bo to dość śliski temat.