jakość nowego hostigu?
Witam
Trochę mnie trzęsło rękoma przy znaczeniu fotek
Dzisiaj po zalogowaniu się na forum strony tematów były widoczne jednak bez możliwości ich wyboru, w tym samym czasie "byłem" na innych forach : SKS i bron.iweb.pl i co mnie zastało przedstawiam na fotkach:
SKS - numery stron i możliwość wyboru są
bron.iweb.pl - brak numerów stron
www.swiatelka.pl - ponownie zniknęły numery stron
Żeby było śmiesznie to nie chce wysłać mi zdjęcia na serwer mimo kilkukrotnej próby
Trochę mnie trzęsło rękoma przy znaczeniu fotek
Dzisiaj po zalogowaniu się na forum strony tematów były widoczne jednak bez możliwości ich wyboru, w tym samym czasie "byłem" na innych forach : SKS i bron.iweb.pl i co mnie zastało przedstawiam na fotkach:
SKS - numery stron i możliwość wyboru są
bron.iweb.pl - brak numerów stron
www.swiatelka.pl - ponownie zniknęły numery stron
Żeby było śmiesznie to nie chce wysłać mi zdjęcia na serwer mimo kilkukrotnej próby
pozdrawiam Tomek
"Gdy jest bardzo smutno to kocha się zachody słońca."
Antoine de Saint-Exupery
Antoine de Saint-Exupery
Ale już padło kilka propozycji na poprzedniej stronie. Sprawdź inną przeglądarką, lub sprawdź w trybie incognito (ctrl+shift+n) żeby wyeliminować działanie wtyczek. Jak nie pomaga to przeskanuj komputer w poszukiwaniu jakiegoś syfu, może to jakaś złośliwa wtyczka Ci się zainstalowała. Mogę polecić darmowy Malwarebytes Anti-Malware. Możesz też wyświetlić źródło strony w przeglądarce (źródło html, masz taką opcje pod prawoklikiem) i wtedy dajesz wyszukiwanie (ctrl+f) wpisujesz "idź do strony" i sprawdzasz czy taki napis i kod do obsługi stron w ogóle występuje w wyświetlanej stronie (czy został wysłany przez serwer).
[ Dodano: 25 Grudzień 2014, 13:36 ]
A co do hostingu, któregoś ostatniego wieczoru niedaleko po północy strona całkowicie przestała odpowiadać na kilka minut.
[ Dodano: 25 Grudzień 2014, 13:36 ]
A co do hostingu, któregoś ostatniego wieczoru niedaleko po północy strona całkowicie przestała odpowiadać na kilka minut.
Manekinen pisze: (źródło html, masz taką opcje pod prawoklikiem) i wtedy dajesz wyszukiwanie (ctrl+f) wpisujesz "idź do strony" i sprawdzasz czy taki napis i kod do obsługi stron w ogóle występuje w wyświetlanej stronie (czy został wysłany przez serwer).
Tak wyświetla taką informację:
Idź do strony: <a href="viewtopic.php?t=15269&postdays=0&postorder=asc&start=15" title="Wstecz"> « </a> <a href="viewtopic.php?t=15269&postdays=0&postorder=asc&start=0">1</a> <a href="viewtopic.php?t=15269&postdays=0&postorder=asc&start=15">2</a> <b>3</b></div></object><span class="gensmall" style="color: #FF6600;"><a href="viewtopic.php?t=15269&view=previous" class="nav">Poprzedni temat</a> «» <a href="viewtopic.php?t=15269&view=next" class="nav">Następny temat</a></span></td>
pozdrawiam Tomek
Antoine de Saint-Exupery
Antoine de Saint-Exupery
- Calineczka
- Kontakt:
- Calineczka
- Kontakt:
- Calineczka
- Kontakt: