Kupony allegro
wiem, wykorzystałem już 3 takie kupony, ale pokazywałem dziś koledze że mam kupon na 20zł i na 30zł i przy demonstracji jak je zdobyć nacisnąłem dodaj kupon i mi dodało następny i mam 3 a nie ma co kupić tak na już.piciex pisze: Musisz wybrać coś, albo kilka coś co w sumie będzie kosztowało 50 zl,
Wiem eneloopów sobie wezmę kilka, o właśnie
Nie wiem, może dlatego że sprzedałem kilka ciuszków ostatnio od małej, tak znienacka przyszedł mail z linkiem, że jak go kliknę, dostanę 3 dychy, no i mam.Manekinen pisze:Co trzeba zrobić żeby dostać taki dodatkowy kupon? Dużo kupowałeś z tymi kuponami czy jak?
A drugie 20zł, jak pisałem wyżej, całkiem przypadkowo włączyłem
Mi też tak kapią po kuponie. Teraz kupiłem sobie kartę 32gb sprawdzoną adata i ultra mały czytnik też adata. Eneloopy? Mam 8 i w ogóle nie korzystam.
Jeszcze mam w zanadrzu brzeszczoty do multimaxa.
BTW za płatność kartą jest do 25 zł. Raz wykorzystałem i jest następny Tylko najlepiej się dogadać ze sprzedającym z kosztami wysyłki w sumie płatność kartą jest bardzo wygodna.
Jeszcze mam w zanadrzu brzeszczoty do multimaxa.
BTW za płatność kartą jest do 25 zł. Raz wykorzystałem i jest następny Tylko najlepiej się dogadać ze sprzedającym z kosztami wysyłki w sumie płatność kartą jest bardzo wygodna.