Pikom na allegro już zakupione osławione osełki diamentowe od biedrony w cenie 5 zeta za sztukę Kupiłem 3 o różnej gradacji - najdrobniejszy 14 mikronów - będzie się można golić
Ja mam zwykłą osełkę z TOPEXu i jakąś taką bardzo drobną, jak papier wodny. Muszę pomyśleć o porządnej, ale chciałbym by najlepiej była 3w1 - kilka gradacji w jednym itemie .
Ale ja kupiłem sobie (uzywaną, za pół ceny...) ostrzałkę Lansky - http://www.military.pl/lansky_97m/lansk ... _506t.html. Dzięki takiemu rozwiązaniu nawet początkujący utrzyma dobre kąty ostrzenia co pozwala uzyskać najlepsze efekty.
Witam!
Ja nie kupiłem a dostałem w prezęcie od kolegi z forum ,mój pierwszy driver SKU 7880 do zmodowania romisena który w sobote zamówie (heh w sobote tata ma wypłatke ).
Za driverek koledze oczywiscie dziękuje(takie małe a cieszy )
Zawsze chcialem miec lodowke przy komputerze, zebym nie musial ruszac sie do duzej lodowki, no i prosze jest. Pojemnosc to cale 4 litry. Pasuje akurat na biurko kolo monitora. Narazie brak klamki ale mam juz projekt innego sposobu zamykania drzwiczek.
Dokładnie jak pisze Cali, ostatnio od kumpla usłyszałem, że gdyby nie to, że lodówka w kuchni stoi to by żadnego sportu nie uprawiał
A co do ostatnich zakupów, żeby nie było tak całkiem OT to kupiłem sobie Larka 43.1