Pyra pisze:Witam
marmez pisze: Ta, i żeby wszystkie AMCki nie były podłączone razem, tylko np. 1, 3, reszta.
Popatrz na podane przeze mnie wyżej linki, po raz wtóry wróciłem do analogicznego sterowania LEDami w mojej przeróbce SRK, gdzie PWMa steruje 1 LEDem, a PWMb dwoma, zszedłem do "symbolicznego moon", ale pojawił się problem bo PWMb kolidowało z przerwaniem INT0, które wybudzało procek z uśpienia (przypomnę, sterowanie mikrostykiem) tak więc naturalnym kierunkiem było przejście na ATtiny25, co dało możliwośc łatwej implementacji pomiaru temperatury, jak i wyeliminowania dzielnika rezystancyjnego do pomiaru napięcia zasilnia procka, a co za tym idzie i napięcia pojedynczego ogniwa Li-Ion.
Jak widać "wszystkie drogi prowadzą do Rzymu"
Pozdrawiam
Postaram się jutro zajrzeć, dziś już ledwo czytam i "właśnie wyłączam" komputer
A tak w skrócie, czy w ATtiny25 też się nie da rozdzielić ACMków z powyższych powodów? Jeżeli, odpowiedź jest w powyższych linkach, to przepraszam, że leniwym.
Zbychur pisze:marmez pisze: czyli w sumie odpadam od tego.
Taki królik w laboratorium też, nie ma pojęcia o medycynie, a jaką ważną rolę odgrywa.
. Jeśli tęgie głowy coś potrafią wymyślić, zaprojektować, stworzyć, to kto tu na forum profesjonalne drivery, układy itp. produkuje? Hmmm...? Podpowiem tylko, że z Pszczyny.
. Ja mogę robić za królika
Aaaa, za królika to ja chętnie. Nie raz na studiach słyszałem, że jestem dobrym testerem, gdy koledzy mi programy do "przeklikwania" dawali, szybko znajdowałem dziury w całym
Dobranoc