Włamywacza trzeba szukać a waga była na miejscu Jest sukces? Jest.PawelG. pisze:Mnie tam bardziej śmieszy, że zainteresowali się śmieszną ilością suszu, a wręcz olali sprawę włamania.
Co sobie ostatnio kupiliście?
Hehe fajny sprzętpiciex pisze:Mieliście kiedyś taką latarkę, o której marzyliście prawie od dziecka? Ja właśnie sobie taką kupiłem! Chyba jeszcze nigdy na żaden gadżet się tak nie cieszyłem. W końcu po kilkunastu latach marzeń, po dwóch latach planowania, po miesiącu poszukiwań i trzech tygodniach załatwiania transportu i innych perypetii dostałem dzisiaj nr z DHL do śledzenia mojej latarki. Mam ten nr od trzech godzin, sprawdzałem już 10 razy i ciągle pokazuje, że przypłynie dopiero za trzy tygodnie więc niestety przyjdzie mi jeszcze trochę poczekać na latarkę z moich snów.
A oto ona:
[url=http://www.swiatelka.pl/upload_img/miniaturki/IMG_5509befac3cda1235.jpg]Obrazek[/url]
John Deere Select Series X300.
Źródło światła w tej latarce to 2x P21W więc na pewno będziemy modować!
Na razie mam inny problem. Jak za dzieciaka kupowałem sobie coś "za uzbierane", albo dostawałem coś tak fajnego to zawsze musiałem z tym spać pierwszą noc... Mierzyłem i Deere przez drzwi od tarasu nie przejdzie więc pozostaje mi wyprowadzić się do garażu na parę dni po świętach.
Jak się wystawiam na targach off roadowych we Wrocławiu to stoisko John Dear jest na przeciwko mojego
image hosting services
Takie musisz zamówić
image hosting free
Jak rozmawiałem z ludźmi od "Jelenia" to jeśli chodzi o "Gatora" to podstawowe pytanie ludzi na targach to:
Panie no ale do czego to ma służyć?
Wersja z gasienicami o ile dobrze pamiętam to 85tys netto
A na podobnej traktorko kosiarce jak Twoja siedzialem u nich na stoisku
Cieszyła się bardzo dużym zainteresowaniem
Czasem podrzucają mi ludzie spód kosiarki żeby "psiknąć" żeby łatwo się myło i nie korodowało.
Panie no ale do czego to ma służyć?
Wersja z gasienicami o ile dobrze pamiętam to 85tys netto
A na podobnej traktorko kosiarce jak Twoja siedzialem u nich na stoisku
Cieszyła się bardzo dużym zainteresowaniem
Czasem podrzucają mi ludzie spód kosiarki żeby "psiknąć" żeby łatwo się myło i nie korodowało.
Polsky, zaraz o tobie pomyślałem jak to kupowałem.
W tym sezonie nie mam potrzeby, ale w przyszłym będę wyciągał kosisko do przeglądu, więc skoro już będzie na wierzchu to zapewne się zdzwonimy.
A Gatory nie mają za zadanie "służyć" tylko cieszyć.
A 85000 netto to takie samo oszystwo jak z traktorkami bo taki Gator w USAch kosztuje 15k$.
W tym sezonie nie mam potrzeby, ale w przyszłym będę wyciągał kosisko do przeglądu, więc skoro już będzie na wierzchu to zapewne się zdzwonimy.
A Gatory nie mają za zadanie "służyć" tylko cieszyć.
A 85000 netto to takie samo oszystwo jak z traktorkami bo taki Gator w USAch kosztuje 15k$.
-
http://www.banggood.com/Convoy-S2-365nm ... 67480.html
Dziś dotarła tylko nie wiem kto dał fosforyzujący oring na szybce...
Dziś dotarła tylko nie wiem kto dał fosforyzujący oring na szybce...
-
-
Zakupiłem pistolet na śruty
Stary poczciwy model z lat 80-90' produkcji czeskiej.
Złapał mnie sentyment. Jak synek podrośnie to będziemy strzelać razem
Dziś powinien dojść.
uploadimage
Stary poczciwy model z lat 80-90' produkcji czeskiej.
Złapał mnie sentyment. Jak synek podrośnie to będziemy strzelać razem
Dziś powinien dojść.
uploadimage