JD.com - informacje o zakupach, promocjach itp

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
Awatar użytkownika
Doctore

Post autor: Doctore »

Ja chciałem coś kupić za 5 centów ale przy checkoucie lagowało i zżarło mi kupon mimo tego że nic nie kupiłem :evil:
Więc niechaj ktoś mnie wesprze:
HT7YVJ
:mrgreen:
Awatar użytkownika
piciex

Post autor: piciex »

rafalzaq pisze:Ostatnie moje zamówienie od tech_ubuy dostało jakiś dziwny numer do śledzenia. Sprawdziłem kilka różnych trackingów na 17track i zadziała flyt express. Dostałem miesiąc temu już taki numer, ale paczka jeszcze nie doszła. Tracking się skończył w Chinach. Zobaczymy czy dwa kolejne zamówienia też czymś takim wyślą.
Taki z samymi cyferkami bez liter? Bo takich mam kilka, ale z tego co pamiętam to kiedyś zamawiałem jakiś duperel za grosze na ali i też mi taki tracking dali, co ciekawe był widoczny w 17-stce, ale długo szedł.
Awatar użytkownika
Manekinen
Kontakt:

Post autor: Manekinen »

Doctore, kuponów już nie dają. Teraz dają 5$ za rejestrację, zwykłą.
piciex, też mam ten bez literek, od feichao. W ogóle słabo to wysyłają, wysłali tylko feichao, banggood, i yidaohaina, z czego jeden tracking od tego ostatniego w ogóle nie działa (pierwsza zamówiona "S3" w pierwszej turze promocji). Ten bez literek też nie działa.
Awatar użytkownika
piciex

Jak sklep od rana nie działał to się strasznie napaliłem na to: http://en.jd.com/product/782289.html
Jak po południu wszystko ruszyło to stała się ciekawa rzecz. Zniknęło to z asortymentu i nie znajdziecie tego inaczej niż przez mój link, który miałem zapisany w zakładkach. Dodatkowo zwróćcie uwagę na jakim magazynie to się znajduje. Oczywiście kupić się nie da. Myślę, że wyszukiwanie na tej stronie wcale nie kuleje, tylko próbuje przed nami ukryć wiele produktów na czas promocji.
Awatar użytkownika
piciex

Pierwsza zamówiona S3 jak dotarła to od razu potwierdziłem mu odbiór klikając "Accept" i po godzinie wysłał resztę, nie wiem czy to zbieg okoliczności, ale z punktu wszystko ruszyło po tym zabiegu.
Ps. Dobrałem te Twoje okulary z ciekawości na przedostatni kupon. Ostatni mam magiczy- uchowany z poprzedniej tury (ważny do 30.12), na specjalną okazję. :mrgreen:
Kanghoy

Post autor: Kanghoy »

rafalzaq pisze: Sądziłem że wrzucając tu swój kod dostanę najwyżej jeden dodatkowy kupon. A tu trzy były już po godzinie. Ostatecznie dostałem ich 10. Zostały mi jeszcze dwa i liczę, że trafię na coś ciekawego. Najwyżej dokupię dwie latarki.
No to nieźle. Ja zgarnąłem Xiaomi Yi w tej promo za 50$ we flashsale jak była, niby jutro może być jeszcze taniej do wyrwania na aliexpress, ale mogę się nie załapać, albo może się okazać że się wycofają etc, więc olałem tę rezygnację w JD ;). Już teoretycznie wysłali.

Tylko, że ofc teraz jak przedtem nie potrzebowałem kodów, tak teraz by się przydały na akcesoria do kamerki, bo brakuje ;).

Jakby ktoś jeszcze był chętny(choć to już chyba całe forum ogarnęło ;)), to kodzik polecający HM8AQ1 można śmiało wpisać żeby dostać ten bon na 10$ ;).
Ostatnio zmieniony wtorek 10 lis 2015, 21:46 przez Kanghoy, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Fluxor

Post autor: Fluxor »

Mój kod polecający się chyb zmienił bo pamiętam, że miałem tam jakieś cyfry 5 a teraz jest J86QI9 oczywiście wcześniej żadnego kuponu nie dostałem.

Dostaliście też od nich wiadomość

"Dear Customer, Thanks for your kind support! The coupon promotion which took place on 23th of October was extremely popular with our users that the limited supply of coupons have all been given away. At the same time, a system error occurred which caused these coupons couldn't be use for a time. JD always keep the promise, thus we decide to make all of the coupons were obtained during the promotion can be used with the old coupon rules and we will ship out orders payed according to the old coupon rules. We apologized for the inconvenience and hope you can enjoy shopping on JD as usual. In order to response to the enthusiasm of our customers, we decided to restart the coupon promotion with new coupon rules on October 27th. Click to participate: http://en.jd.com/activities/referafriendcoupon.html The promotion is only valid for legitimate users who invite their friends to sign up on JD Website by sending their personal referral code to their friends. In case of any actions against the promotion rules and user Terms and Conditions.or actions aimed at obtaining additional benefits by irregular behavior,JD reserves the right to final interpretation of activity rules or take legal action. Thank you !2015-10-27 18:17:22"
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Awatar użytkownika
rafalzaq

Post autor: rafalzaq »

piciex, tak, numer składa się z samych cyfr. W normalnym śledzeniu na 17track tego nie ma. Dopiero jak sam wybrałem flyt express to jakieś informacje są. Nie mam pojęcia czy prawdziwe. Jak w samym banggodzie wejdzie się w informacje o zamówieniu z trackingiem to tam zawsze na początku jest flyt express.

Numer do śledzenia S3 dostałem jako pierwszy, ale jeszcze nie działa. Od banggooda dostałem w niedzielę i już działają. Dzisiaj pojawił się numer od yarui. Od ANDA LUMEN brałem dwie rzeczy (w sobotę i niedzielę), ale jeszcze nic nie ma.
Awatar użytkownika
piciex

Spokojnie. Przy każdym produkcie było napisane ile czasu dają sobie na przygotowanie do wysyłki. Czasem było nawet 6dni.
Kanghoy

Post autor: Kanghoy »

Czasem nawet 10 ;). Banggood/tech_ubuy wysyła szybko, a najszybciej wysłali mi "LoGee Co., LTD" kamerkę, bo wczoraj zamówiłem wieczorem i dzisiaj rano już było wysłane.

Ale to też może wynikać z tego, że była we flashsale.

Ta od latarek czyli yidaohaina strasznie dziwnie wysyła, jedne zamówienia poszły, drugie nie, czasem wcześniej wychodzą późniejsze, a jedna latarka dalej leży mimo ze kupiona jako jedna z pierwszych. Teraz trochę żałuję że się nadałem na te S3 namówić ;), trochę szkoda przynajmniej jednego kodu, bo dwie wziąłem. Dalej się zastanawiam nad tą C8 za 16$ ;).
Awatar użytkownika
tiuro

Post autor: tiuro »

Dobra to ja dziś nagabywałem kilka osób, żeby założyły konta z moim kodem, bo dostaną $10, wiem, że 1-dna osoba na pewno to zrobiła jak należy, ale nikt z nas nie dostał kuponu (nie wiem nawet jak reszta, ale teraz poniekąd wyjdę na jakiegoś starego dziada akwizytora oszusta :D)
Ten system nie promuje naturalnych zachowań! :/
Awatar użytkownika
piciex

Manekinen, a skąd masz info, że teraz 5$ dają, bo nigdzie tego nie widzę. Dałem dzisiaj mojego reflinka znajomej, która jeszcze się nie rejestrowała. Założyła sobie konto, wpisała swoją komórkę, SMSa dostała, ale kuponu już nie- mimo, że ma swojego reflinka. :| Chciała wziąść jakieś ciuchy na JD555, ale jej nie działa tak samo jak u mnie.
Awatar użytkownika
Manekinen
Kontakt:

Post autor: Manekinen »

Pisałem wyżej, że kuponów już nie dają, i są tylko 5$ za zwykłą rejestrację.

//
piciex, zaglądam do tagu jd na wykopie. Wczoraj kupony dawali, dzisiaj już nie. Podobno limit kuponów "wyczerpany". Albo to kolejna "awaria".
Awatar użytkownika
cpt.Nemo

Post autor: cpt.Nemo »

A u mnie jest tak :

"Coupon not valid. Refer a friend to JD Global using your code, and when they sign up you both get $10 to spend on our site! Earn up to $500!"

No to atakować kto by chciał a nie zdążył :

Ref nr.

0EM7OX czyli Zero EM siedem OX
Pozdrawiam, Leszek
Awatar użytkownika
piciex

cpt.Nemo, u mnie też tak jest, ale kolejny kupon już się nie pojawił.
ODPOWIEDZ