Więc niechaj ktoś mnie wesprze:
HT7YVJ

Taki z samymi cyferkami bez liter? Bo takich mam kilka, ale z tego co pamiętam to kiedyś zamawiałem jakiś duperel za grosze na ali i też mi taki tracking dali, co ciekawe był widoczny w 17-stce, ale długo szedł.rafalzaq pisze:Ostatnie moje zamówienie od tech_ubuy dostało jakiś dziwny numer do śledzenia. Sprawdziłem kilka różnych trackingów na 17track i zadziała flyt express. Dostałem miesiąc temu już taki numer, ale paczka jeszcze nie doszła. Tracking się skończył w Chinach. Zobaczymy czy dwa kolejne zamówienia też czymś takim wyślą.
No to nieźle. Ja zgarnąłem Xiaomi Yi w tej promo za 50$ we flashsale jak była, niby jutro może być jeszcze taniej do wyrwania na aliexpress, ale mogę się nie załapać, albo może się okazać że się wycofają etc, więc olałem tę rezygnację w JDrafalzaq pisze: Sądziłem że wrzucając tu swój kod dostanę najwyżej jeden dodatkowy kupon. A tu trzy były już po godzinie. Ostatecznie dostałem ich 10. Zostały mi jeszcze dwa i liczę, że trafię na coś ciekawego. Najwyżej dokupię dwie latarki.