Już go mam i co nietypowe, kuponu 20 zł można użyć już przy zakupach za 20 zł.Uka pisze:Tym razem za rejestracje karty lub rachunku
Kupony allegro
Ja dopiero dzisiaj wykorzystałem kupony z tej akcji do 14 marca, 20+20 visą. Okazało się że ten dodatkowy za płatność visą można zrealizować jedynie płacąc kartą, a wybierając przelew kupon znikał.
A po za tym nie wykorzystałem kuponu z akcji "wiosna", zabrali mi go równiutko o północy. Zabrać to potrafią punktualnie, ale przyznać to już w ciągu 24h
No i na plus jeszcze to że pomyliłem się i przy płatności wybrałem nieaktywną kartę więc płatność została z automatu odrzucona, i ku mojemu zdziwieniu kupon nie zniknął i ciągle był w apce. Wcześniej po takiej akcji chyba trzeba było pisać do allegro i czekać aż oddadzą... co raczej nie było by proste w ostatni dzień jego ważności
A po za tym nie wykorzystałem kuponu z akcji "wiosna", zabrali mi go równiutko o północy. Zabrać to potrafią punktualnie, ale przyznać to już w ciągu 24h
No i na plus jeszcze to że pomyliłem się i przy płatności wybrałem nieaktywną kartę więc płatność została z automatu odrzucona, i ku mojemu zdziwieniu kupon nie zniknął i ciągle był w apce. Wcześniej po takiej akcji chyba trzeba było pisać do allegro i czekać aż oddadzą... co raczej nie było by proste w ostatni dzień jego ważności
Mi wywaliło wczoraj 2 kupony.
Jeden za PayU Express - wybrałem darmowy paczkomat, który jednak kosztował 6zł, chciałem poprawić błąd i wybrać paczkę w ruchu za free, a kupon wyleciał w kosmos. Czekam na rozpatrzenie reklamacji, na razie wysłali instrukcję jak wykorzystać kupon xD.
Przy drugiej opcji "Wiosna" za 20zł dokonałem płatności, kasę ściągnęli, ale niestety PayU zaksięgowało z błędem i zrobili zwrot. Po założeniu ticketu dzisiaj otrzymałem nowy kupon ważny do 04.04.2016.
Jeden za PayU Express - wybrałem darmowy paczkomat, który jednak kosztował 6zł, chciałem poprawić błąd i wybrać paczkę w ruchu za free, a kupon wyleciał w kosmos. Czekam na rozpatrzenie reklamacji, na razie wysłali instrukcję jak wykorzystać kupon xD.
Przy drugiej opcji "Wiosna" za 20zł dokonałem płatności, kasę ściągnęli, ale niestety PayU zaksięgowało z błędem i zrobili zwrot. Po założeniu ticketu dzisiaj otrzymałem nowy kupon ważny do 04.04.2016.
Ja to jestem "pacjent", ten kupon10zł z akcji WIOSNA ważny do 28 marca, wykorzystałem dosłownie w ostatniej chwili, przypomniałem sobie o nim dwie minuty przed północą 28-go, kupiłem przedmiot o 23:58, zapłaciłem za niego o 23:59, a sprzedawca otrzymał należność o 00:00, załatwiłem sprawę "rzutem na taśmę", ale udało się i na drugi dzień dostałem należny kupon wartości 20zł, który wykorzystałem dzisiaj, kusiło trochę aby poczekać z całą operacją do 23:58.
\___
\___
Jeżeli nie wykorzystałeś tego swojego 20zł kuponu i ci znikł to napisz reklamację do serwisu Allegro, powinni oddać kupon z przedłużoną ważnością.ProLight pisze:Mam info że ta akcja kupownowa się już skończyła
PS Tyle, że aktywujesz ten 20zł kupon z poziomu wiadomości którą dostajesz na pocztę e-mail powiązaną z Twoim kontem Allegro, kupon w aplikacji mobilnej pojawia się wtedy automatycznie.
___