Przymierzam się do zakupu kamerki i tak przeglądam i myślę
Szukam ogólnie jakiejś kamerki do Autka w okolicach 30$
Co możecie powiedzieć o tych zawodnikach?
Lub polecić coś godnego do tej kwoty waszym zdaniem.
Mam pytanie ile czekaliście na kopie ls300w zamówionego Shenzhen Givoe Technology Co, Ltd. U mnie mija 50 dzień paczka wysłana 22maja i widać w trackingu, że wyleciała do Polski i tyle. Sprzedawca zapewnia mnie żeby jeszcze czekać i że na pewno dojdzie.
Trafiłeś na pechowy kontener nr 4111 z którym w zasadzie nie wiadomo co się dzieje. Sam mam w nim 2 paczki.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
macie tak, że ls300w czasami się 'zacięła' i nie nagrywała dalej mimo ruchu obrazu na wyświetlaczu? Miałem tak na karcie goodrama class10 16gb, teraz wsadziłem adata premier 32gb i na razie ok. Jak oceniacie jakość 1080P vs 720P?
miałem taką sytuację własnie z goodram pomogła zmiana na exFAT z poziomu komputera, pojeździłem trochę i format z poziomu urządzenia. Nie wiem czemu, ale od tego czasu działa bez zarzutu
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.