Co sobie ostatnio kupiliście?
Dziś dostałem paczkę
3 palniki 830
3 zapłonniki
Wszystko nowe, w pudełku, do tego fabryczne przewody itd. Każdy palnik 70W. Całość wpuszczana w sufit, regulacja każdego reflektora osobno. Cena sklepowa to około ~ 2000 zł.
Może ktoś chce kupić taniej ? Kasa by się przydała
Ps-W ofercie nie ma kota
3 palniki 830
3 zapłonniki
Wszystko nowe, w pudełku, do tego fabryczne przewody itd. Każdy palnik 70W. Całość wpuszczana w sufit, regulacja każdego reflektora osobno. Cena sklepowa to około ~ 2000 zł.
Może ktoś chce kupić taniej ? Kasa by się przydała
Ps-W ofercie nie ma kota
ILPT
Ale lolka kupi za 500 zł a na Yaesu musi ze 3 tyś szykować. Niech najpierw pobawi się na 11m i zobaczy czy go to rajcuje. W międzyczasie zrobi licencję a jak zrobi to lincolna do żyda i wtedy jakiegoś Kenwooda albo Yaesu kupi.arekm pisze: Lincoln to nie. Tu bardziej celować w jakieś yaesu FT-897D albo podobne.
Smartwacha LG watch R i przyszedł dziś JEEP Malutkie to za tą cenę średnio sie opłaca.
Ja na swojego już czekam, rozumiem że chodzi o inne zastosowanie niż RTV?tty5150 pisze:A do mnie płynie USB 2.0 Digital DVB-T SDR+DAB+FM HDTV TV Tuner Receiver Stick RTL2832U+R820T2
Ja ostatni kupiłem przetworniczki http://www.banggood.com/2Pcs-3V-To-5V-1 ... 46008.html
Mam zamiar stworzyć z tego + koszyczka na 18650 cóś na kształt powerbanku bez funkcji ładowania.
Mam zamiar stworzyć z tego + koszyczka na 18650 cóś na kształt powerbanku bez funkcji ładowania.
To i ja się pochwalę. Kupiłem np Mobiusa z optyką C > http://www.banggood.com/Mobius-New-Vers ... 66178.html
Mam wrażenie, że w trudniejszych warunkach oświetleniowych nie jest jakoś zauważalnie lepsza od SJ4000 ale na bezpośrednie porównanie jeszcze przyjdzie czas (mam nadzieję kiedyś niebawem).
Mam wrażenie, że w trudniejszych warunkach oświetleniowych nie jest jakoś zauważalnie lepsza od SJ4000 ale na bezpośrednie porównanie jeszcze przyjdzie czas (mam nadzieję kiedyś niebawem).
piciex, kupiłem z myślą o montażu do hexy, bo na sobie nadal będę nosił SJ4000. Mobius mniejszy, lżejszy i tańszy więc w razie W będzie mniejsza strata. Nawet do auta można takiego zapiąć i nie będzie tak się rzucał w oczy ale zazwyczaj nie mam czasu dobrze się ubrać wychodząc do garażu a co dopiero pamiętać o kamerce