Tak dokładnie, z tym, że ona jest na tyle niska, że to nie przeszkadza.lucky pisze:Regulowany jest tylko moment pokrętłem a prędkość obrotowa jest stała?studzin pisze:Mam podobny lidlowy. Daje radę, tyko skoda, że nie ma regulacji obrotów, ale przy tak małym momencie to nie jest problem.
Co sobie ostatnio kupiliście?
W związku z tym, że miałem fundusze urodzinowe do wykorzystania to zamówiłem sobie Opus BT-C3100 V2.1.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Witam
Dziś przyszła paczuszka. Udało mi się wylicytować "poniżej 400zł"
Obiektyw, nie nosi żadnych śladów użytkowania, działa tak jak powinien. Będzie uzupełnieniem kitowego 18 - 55mm (55 - 200mm). Teraz tylko upolować ładny obiektyw 50mm od Zenitha, do tego pierścień przejściowy i mam komplet.
Pozdrawiam
Dziś przyszła paczuszka. Udało mi się wylicytować "poniżej 400zł"
Obiektyw, nie nosi żadnych śladów użytkowania, działa tak jak powinien. Będzie uzupełnieniem kitowego 18 - 55mm (55 - 200mm). Teraz tylko upolować ładny obiektyw 50mm od Zenitha, do tego pierścień przejściowy i mam komplet.
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
-
Witam
Pozdrawiam
Tego nie wiem, ale mam obcykane konwertery z 42mm na Nikon F, a to daje całkiem sporą gamę porządnych szkieł...GanzConrad pisze:a są konwertery nikon-pentax? Jesli tak to poleciłbym Ci tanie, dobre szkiełko 50mm
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
-
Jak znajdziesz takie to rozważ:
https://www.google.pl/search?q=pentax+m ... d=0CB8QsAQ
mam, bardzo chwalę, ale jak młody zaczął kilka lat temu raczkować to manual focus już się nie wyrabiał i musiałem przejść na AF (1.4).
https://www.google.pl/search?q=pentax+m ... d=0CB8QsAQ
mam, bardzo chwalę, ale jak młody zaczął kilka lat temu raczkować to manual focus już się nie wyrabiał i musiałem przejść na AF (1.4).
Maglite 2C - pierwszy Maglite na R14 mój, choć już jednego 4C licytowałem, ale przysłał sprzedawca 3D, co mnie w sumie ucieszyło.
Mam wrażenie, że to taki odpowiednik C8, mała, ale ze stosunkowo dużą głowicą. Miałem plan zrobić ją na 26650, ale coś mi się wydaje, że jednak nie wejdzie, choć może jakieś niezabezpieczone... Najwyżej będzie standardowo na 18650.
Choć szkoda, że sprzedawca mimo kilku zdjęć pominął największe obdrapanie na koronce No cóż, już dostał za to odpowiednio małe punkty i opis w komentarzu.
Pozdrawiam
Mam wrażenie, że to taki odpowiednik C8, mała, ale ze stosunkowo dużą głowicą. Miałem plan zrobić ją na 26650, ale coś mi się wydaje, że jednak nie wejdzie, choć może jakieś niezabezpieczone... Najwyżej będzie standardowo na 18650.
Choć szkoda, że sprzedawca mimo kilku zdjęć pominął największe obdrapanie na koronce No cóż, już dostał za to odpowiednio małe punkty i opis w komentarzu.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony piątek 06 lut 2015, 15:40 przez marmez, łącznie zmieniany 2 razy.
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
2C? Pierwszy!Ebola pisze:marmez, który to już Twój mag?
A na poważnie, to w grudniu się jednego Minimaga pozbyłem, teraz wróciły kolejne głowiczki od tokarza, to się dwóch kolejnych pozbędę jeszcze w lutym, bo sterowniki też już doszły. I jeszcze dwóm innym osobom chcę kolejne dwa wydać, tylko przerobię na diody
W ogóle, kto by to liczył, który to... Ważne, że taki jest jeden tylko
--- PS ---------
Żonie ten 2C się bardzo podoba, mówi, że taka do damskiej ręki i zgodziła się, żeby przerobić ją na diodę
Tylko zdaje się, że ogniwo 26650 w nią nie wejdzie, trudno, damy standardową moc sterownika i 18650.
Tekst podpisu: