Rejestrowaną?michal1 pisze:Przyszły moje 3 diody z intl-outdoor zamówione pod koniec września.
Podziel się swoją radością
Ostatnio zmieniony wtorek 22 gru 2015, 19:28 przez piciex, łącznie zmieniany 1 raz.
Od 4 stycznia idę do nowej pracy. Tym razem przy biurku. Jestem szalenie ciekaw jak będzie. Firmy nie podaję, (póki co) ale ma w nazwie (działu przynajmniej) "oświetlenie".
PS
Najlepsze jest stanowisko pracy wpisane na skierowaniu do lekarza:
Możecie mi mówić per inspektorze
PS
Najlepsze jest stanowisko pracy wpisane na skierowaniu do lekarza:
Możecie mi mówić per inspektorze
Ostatnio zmieniony wtorek 22 gru 2015, 21:05 przez marmez, łącznie zmieniany 1 raz.
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Też mam nadzieję, że praca będzie spoko. Wymieniać żarówek nie będę.Volo pisze:Marmez, mam nadzieję, że stanowisko "nie tylko ładnie się nazywa" i nie chodzi o ciecia do wymiany żarówek?
W praniu wyjdzie, trudno mi to na razie opisać, bo też niezbyt dokładnie mi to wytłumaczono.Volo pisze:Daj znać co to taki inspektor ma w obowiązkach.
DziękiVolo pisze:PS:Oczywiście powodzenia w nowej pracy życzę.
Tekst podpisu:
- lord_craven
Póki co to uposażenie mniejsze niż w poprzedniej pracy, choć stawka godzinowa netto prawie ta sama, ale w poprzedniej pracy prawie 60h płatnych /tydz. Brak wolnych sobót, umowa na szaro i ogólnie mało sił po robocie. Tutaj będę miał więcej życia po prostu, a perspektywy jeszcze lepsze (a przynajmniej szersze).fotorondo pisze:marmez, A inspector poza taboretem i biurkiem podwyżkę tez dostał
Ostatnio zmieniony środa 23 gru 2015, 19:41 przez marmez, łącznie zmieniany 1 raz.
Tekst podpisu:
Polsky KLIK ja mam tą czerwoną. Wg. fryzjera dla Panów to takie niezbyt mocne w sam raz na początek żeby się zaprzyjaźnić i nauczyć używania. O wiele lepsze od wszelkich innych specyfików sprzedawanych w sklepach.Polsky pisze:
Fluxor daj namiary na to coś do włosów
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU