Banggood
Kod: Zaznacz cały
Wysłanie przesyłki 2014-12-17 10:46 International Postal System
Sprawdź czy widnieje w twoich zamówieniach na stronie.Mikołaj pisze:Kupiłem drobiazg za 13$ i nie dostałem żadnego potwierdzenia na maila (zapłaciłem PayPalem) czy to normalne?
Ciemności rozświetlają mi:
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne
Niestety nie jestem zarejestrowany.PawelG. pisze:Sprawdź czy widnieje w twoich zamówieniach na stronie.Mikołaj pisze:Kupiłem drobiazg za 13$ i nie dostałem żadnego potwierdzenia na maila (zapłaciłem PayPalem) czy to normalne?
Czy jeśli zarejestruję sie teraz to będzie widać wczorajszy zakup ?
Dobra, zarejestrowałem się i widać całą historię zakupów.
Panowie, o co chodzi z tą loterią? http://www.banggood.com/index.php?com=lottery
Grał ktoś w to? Nie działa, chyba się już skończyło. Niby klikając w przycisk na górze można dostać kupon na 6%, ale jak klikam to wyświetla mi się że kupon już odebrałem. Tylko że nigdzie nie mogę go znaleźć. Jakieś zbugowane to jest czy co?
Grał ktoś w to? Nie działa, chyba się już skończyło. Niby klikając w przycisk na górze można dostać kupon na 6%, ale jak klikam to wyświetla mi się że kupon już odebrałem. Tylko że nigdzie nie mogę go znaleźć. Jakieś zbugowane to jest czy co?