Podziel się swoją radością
Tak: https://ptja.wordpress.com/2011/05/03/m ... o-skanera/michal1 pisze:A jak radzicie sobie ze skanowaniem?
--
pozdrawiam,
Jarek Andrzejewski
pozdrawiam,
Jarek Andrzejewski
michal1 pisze:A jak radzicie sobie ze skanowaniem?
Taki drukarkowy offtop, ale ja radzę sobie tak: https://readdle.com/products/scannerpro
Odkąd odkryłem to cudo to wywaliłem skaner na strych i od paru lat porasta tam kurzem. Dla kogoś, kto nie potrzebuje skanów w wysokiej rozdzielczości, tylko zwyczajnie skanuje potrzebne na codzień dokumenty, to jest to genialne rozwiązanie. Od momentu gdy ktoś poprosi mnie o skan jakiegoś papierka upływa około 10 sekund do momentu gdy dostanie go na maila.
W domu, w samochodzie, wszędzie- bez uruchamiania kompa.
-
Coś mi się zdaję, że tonery do drukarek, te zamienniki, nie są tak żywotne jak oryginały. Ja wolę mieć spokojną głowę i wiedzieć, że mi się sprzęt nie zepsuje.
Ostatnio zmieniony poniedziałek 09 lis 2015, 11:08 przez albert.giza, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam
Byliśmy dziś na salonie hobby, na terenie Targów Poznańskich. W sumie, to w zeszłym roku było więcej wystawców, ale za to w tym roku, klub w którym mam dwóch znajomych, obchodził 30-lecie, w związku z tym, był tort, na kawałek którego się załapaliśmy
Pozdrawiam
Byliśmy dziś na salonie hobby, na terenie Targów Poznańskich. W sumie, to w zeszłym roku było więcej wystawców, ale za to w tym roku, klub w którym mam dwóch znajomych, obchodził 30-lecie, w związku z tym, był tort, na kawałek którego się załapaliśmy
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Tak
W silniku na szczęście zatarł się tylko jeden wałek balansujący, więc został zdjęty pasek i wszystko wróciło do normy pomijając 3 zmiany oleju aby wyczyścić silnik z metalowych wiórów
Zobaczymy co teraz. .
Edyta:
Wczoraj wyciągnąłem termostat i wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że to on jest winny tzn. Zatarł się. Mam sporo syfu w silniku, jest trochę zakamieniony I nie mogę sobie z tym poradzić. No i dlatego przestał się otwierać. Po wyczyszczeniu ponownie zaczął działać ale czuć większy opór na samym początku gdy sam go otwieram wypychajac palcami. Dziś kupię nowy I jazda. U mnie auto nie stygnie robie dziennie średnio 250km
Ale już mi żona mówi, że chyba czas zacząć rozglądać się za czymś świeżym. I nie wiem czy jakiegoś busa typu Ford Transit Custom czy nowszego pickupa. Najpierw wymienię termostat
W silniku na szczęście zatarł się tylko jeden wałek balansujący, więc został zdjęty pasek i wszystko wróciło do normy pomijając 3 zmiany oleju aby wyczyścić silnik z metalowych wiórów
Zobaczymy co teraz. .
Edyta:
Wczoraj wyciągnąłem termostat i wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że to on jest winny tzn. Zatarł się. Mam sporo syfu w silniku, jest trochę zakamieniony I nie mogę sobie z tym poradzić. No i dlatego przestał się otwierać. Po wyczyszczeniu ponownie zaczął działać ale czuć większy opór na samym początku gdy sam go otwieram wypychajac palcami. Dziś kupię nowy I jazda. U mnie auto nie stygnie robie dziennie średnio 250km
Ale już mi żona mówi, że chyba czas zacząć rozglądać się za czymś świeżym. I nie wiem czy jakiegoś busa typu Ford Transit Custom czy nowszego pickupa. Najpierw wymienię termostat
Mój pierwszy Maglite 6D i to od razu w fajniejszym dla mnie kolorze od czarnego
Ten "mikrus" z prawej to Convoy S2+
Od lewej: 2C, 2AA, 3D, 6D, no i ww. S2+ na 18650.
Czemu nie piszę w "Co sobie kupiliście"? Bo żonę dziś bardzo bolały, stopy, łydki, uda...
No i 6D jest świetny do masowania nóg! I to obu na raz!
Pozdrawiam
PS Jeszcze raz dziękuję Eboli, bo dzięki niemu mam tego Maga - podał mi namiary na niego
Ten "mikrus" z prawej to Convoy S2+
Od lewej: 2C, 2AA, 3D, 6D, no i ww. S2+ na 18650.
Czemu nie piszę w "Co sobie kupiliście"? Bo żonę dziś bardzo bolały, stopy, łydki, uda...
No i 6D jest świetny do masowania nóg! I to obu na raz!
Pozdrawiam
PS Jeszcze raz dziękuję Eboli, bo dzięki niemu mam tego Maga - podał mi namiary na niego
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255