Podziel się swoim smutkiem
Od wtorku codziennie pracuje po 12-14h
Jutro ostatni dzień i na 7.00 muszę być "na inwestycji" kk
Na dodatek pękło mi ostrze w nożu edc Byrd Cara Cara 2 ale z mojej winy
Niedawno pękł mi resor w L200,
całkiem padły aku we wkrętarce,
Na jednym reaktorze wywaliło uszczelnienia pompy wysokich ciśnień podczas pracy na dachu itp.
Coś mi ostatnio bogowie nie sprzyjają...
Jutro ostatni dzień i na 7.00 muszę być "na inwestycji" kk
Na dodatek pękło mi ostrze w nożu edc Byrd Cara Cara 2 ale z mojej winy
Niedawno pękł mi resor w L200,
całkiem padły aku we wkrętarce,
Na jednym reaktorze wywaliło uszczelnienia pompy wysokich ciśnień podczas pracy na dachu itp.
Coś mi ostatnio bogowie nie sprzyjają...
Ostatnio zmieniony sobota 05 wrz 2015, 22:49 przez Polsky, łącznie zmieniany 1 raz.
Rura doprowadzająca ciepłą wodę do łazienki "klękła" a dokładniej trójnik na rurach 3/4". Na szczęście nikogo nie zalało. Na nieszczęście to po naszej stronie licznika, czyli trzeba sobie zrobić. A to w kominie za małymi drzwiczkami - bardzo kiepskie dojście, ale możliwe, że bez kucia się obejdzie.
Mam pytanie przy okazji, czy jeżeli wymienię ok 3m rury na PEX/Alu/PEX (dobry pomysł? tak o tym myślę, bo wydaje mi się proste ) To czy do kranu wystarczy mi średnica 16mm, czy 20mm?
Teraz jest 3/4 cale i nie podoba mi się, że trzeba dużo wody spuszczać, zanim ciepła poleci, ciśnienie mniejsze też będzie ok, tylko czy nie przesadzę?
Pozdrawiam, Kuba
Mam pytanie przy okazji, czy jeżeli wymienię ok 3m rury na PEX/Alu/PEX (dobry pomysł? tak o tym myślę, bo wydaje mi się proste ) To czy do kranu wystarczy mi średnica 16mm, czy 20mm?
Teraz jest 3/4 cale i nie podoba mi się, że trzeba dużo wody spuszczać, zanim ciepła poleci, ciśnienie mniejsze też będzie ok, tylko czy nie przesadzę?
Pozdrawiam, Kuba
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Przyszła mi dzisiaj Olight sr mini, tak na nią czekałem i się rozczarowałem, Nie to że źle świeci, bo świeci fajnie ale chyba się już wypaliłem chyba liczyłem na efekt WOW a tu ...piiii... nie zrobiła na mnie takiego wrażenia.
Pies mi się popsuł zaraz przed zlotem światełkowym i ciągle z nim walczę żeby go wyleczyć, już ponad dwa miesiące i rokowania są coraz gorsze. Ciężko podjąć decyzję o uśpieniu swojego kochanego pieska
Pies mi się popsuł zaraz przed zlotem światełkowym i ciągle z nim walczę żeby go wyleczyć, już ponad dwa miesiące i rokowania są coraz gorsze. Ciężko podjąć decyzję o uśpieniu swojego kochanego pieska
Nitecore Tube
Olight i3E 10440
Acebeam H10
X1 3x XP-L 4.2A by GREG
Astrolux Mf02
Astrolux Mf04
Blf GT
Olight i3E 10440
Acebeam H10
X1 3x XP-L 4.2A by GREG
Astrolux Mf02
Astrolux Mf04
Blf GT
W poniedziałek o godz 12 odszedł mój najukochańszy piesek
Po trzech miesiącach walki z chorobą niestety musieliśmy podjąć decyzję o eutanazji.
Najwspanialsze chwile tak szybko nam przeminęły, dziękuję za Twoją bezgraniczną wierność i miłość. Nigdy i nic już nam Cię nie zastąpi i na zawsze pozostaniesz w naszej pamięci i w sercach Sidulku
Takiego cię zapamiętam
Może kiedyś się spotkamy...
Po trzech miesiącach walki z chorobą niestety musieliśmy podjąć decyzję o eutanazji.
Najwspanialsze chwile tak szybko nam przeminęły, dziękuję za Twoją bezgraniczną wierność i miłość. Nigdy i nic już nam Cię nie zastąpi i na zawsze pozostaniesz w naszej pamięci i w sercach Sidulku
Takiego cię zapamiętam
Może kiedyś się spotkamy...
Nitecore Tube
Olight i3E 10440
Acebeam H10
X1 3x XP-L 4.2A by GREG
Astrolux Mf02
Astrolux Mf04
Blf GT
Olight i3E 10440
Acebeam H10
X1 3x XP-L 4.2A by GREG
Astrolux Mf02
Astrolux Mf04
Blf GT
Pies był bardzo fajny z mocnym i swoistym charakterem. Zapamiętam go jako "tarana" bo podczas nocnej przechadzki w Jurze to on szedł swoją ścieżką a moja noga była dla niego barykadą, którą sforsował jak gdyby nigdy nic
3 maj się i wiedz, że decyzja była dobrą, bo skróciłeś mu cierpienia próbując wcześniej wszelkich innych metod.
3 maj się i wiedz, że decyzja była dobrą, bo skróciłeś mu cierpienia próbując wcześniej wszelkich innych metod.