wrzuć fotkę mocowaniaPyra pisze:Kupiłem sobie dziś dwa palniki HID, z tym że są zamocowane w aucie
Co sobie ostatnio kupiliście?
Witam
Kupiłem od szefa, po cenie "dla znajomych" W203 z 2002r. Ostatnie kilka miesięcy jeździłem pożyczonym od brata Nissanem Mikrą, i niestety obsługa sprzęgła nie wpływa korzystnie na nogi z żylakami, więc musiałem kupić z automatem.
Fotki może jutro.
Pozdrawiam
Jak ktoś jest tak przystojny jak ja, to auto do niego przyjeżdżaPawelG. pisze:Mogłeś na kawę wpaść, bym Cię po elektrowni oprowadził
Kupiłem od szefa, po cenie "dla znajomych" W203 z 2002r. Ostatnie kilka miesięcy jeździłem pożyczonym od brata Nissanem Mikrą, i niestety obsługa sprzęgła nie wpływa korzystnie na nogi z żylakami, więc musiałem kupić z automatem.
Fotki może jutro.
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Jako odpowiednik hosta convoy L2 mogę polecić dipper d19 który występuje jeszcze pod innymi nazwami jak np: http://budgetlightforum.com/node/32779
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
te moduły to nawet coś więcej niż tylko "WiFi do arduino" - one są w stanie pracować samodzielnie dzięki procesorowi na pokładzie. Np. ostatnio przeczytałem o interpreterze Pythona wykonującym kod w tym module (na razie jednak bez obsługi WiFi).tOmki pisze:ESP8266 WiFi wersja ESP-03 - coś w końcu się ruszyło z tanimi modułami WFi do Arduino. Koszt 3,21$
--
pozdrawiam,
Jarek Andrzejewski
pozdrawiam,
Jarek Andrzejewski
Ale jaki wybór wersji, to jest dopiero wypas.rafalzaq pisze:Jeśli faktycznie to będzie tak prosto działało jak piszą to to jest mały przełom.
ESP-02 external antenna can penetrate the metal shield, better external antenna, the proposed standard with 50-ohm antenna
ESP-03 leads all available IO ports, and using high-gain antennas shrink ceramics, suitable for development with the SDK friend
ESP-04 leads all the IO ports, antenna customers can design their own freedom, more flexible
ESP-05 interface only leads to ease of use UART and VCC
ESP-06: bottom mount technology, leads all the IO ports, with metal shielding shell
ESP-07: Semi-hole chip technology, all the IO leads, with metal shielding shell
ESP-08: same as ESP-07, except that the antenna is in the form of customers can define their own
ESP-09: Ultra-small size package, only 10 * 10 mm, four-layer board technology 1M bytes!
ESP-10: SMD interface, narrow-body design, 10 mm wide, suitable for light with controller
ESP-11: SMD interface, ceramic antenna, small size