Co sobie ostatnio kupiliście?
A do mnie w końcu przyszła paczka zza małej wody
image free hosting
Wowee, głośnik bluetooth służący również jako "hands free" ale jego największy bajer to przenoszenie wibracji na płaszczyznę, na której leży i dzięki temu z tego małego pudełka mamy dużo basu i muzyki
Działa super
image free hosting
Wowee, głośnik bluetooth służący również jako "hands free" ale jego największy bajer to przenoszenie wibracji na płaszczyznę, na której leży i dzięki temu z tego małego pudełka mamy dużo basu i muzyki
Działa super
- przemek1602
Knipex to specjaliści od wszelkiego typu szczypiec, Wiha i Wera robią świetne bity, Bahco też zbiera w sieci pozytywne opinie za swoje produkty, mogę to potwierdzić, ten mój to fajny zestaw, dokładnie wykonany i solidna kasetka, szczególnie, że kosztował mnie 160zł.
Z narzędziowych tuzów jest jeszcze np. Gedore, Facom.
Tak, Yato też jest chwalone i polecane jako najlepszej jakości narzędzia w swojej klasie cenowej.
Knipexy z ergonomicznymi, dwukolorowymi uchwytami są faktycznie wygodniejsze w używaniu i godne polecenia, ale musiał bym za te moje dwie sztuki zapłacić podwójnie w stosunku do tego ile mnie kosztowały (ceny były okazyjne).
___
Z narzędziowych tuzów jest jeszcze np. Gedore, Facom.
Tak, Yato też jest chwalone i polecane jako najlepszej jakości narzędzia w swojej klasie cenowej.
Knipexy z ergonomicznymi, dwukolorowymi uchwytami są faktycznie wygodniejsze w używaniu i godne polecenia, ale musiał bym za te moje dwie sztuki zapłacić podwójnie w stosunku do tego ile mnie kosztowały (ceny były okazyjne).
___
Ze średniej półki cenowej mogę polecić narzędzia Grene.
Mamy ich już trochę w firmie i wydaje mi się, że są masywniejsze niż Beta.
Wykonanie solidne, grzechotką można nawet gwoździe wbijać.
Jeżeli ktoś przeciągnie grzechotkę Grene, to już chyba tylko Gedore mu zostaje
Swoją drogą mamy trochę narzędzi Gedore i jakość jest naprawdę dobra, ale za niektóre rzeczy liczą zdecydowanie zbyt drogo.
Mamy ich już trochę w firmie i wydaje mi się, że są masywniejsze niż Beta.
Wykonanie solidne, grzechotką można nawet gwoździe wbijać.
Jeżeli ktoś przeciągnie grzechotkę Grene, to już chyba tylko Gedore mu zostaje
Swoją drogą mamy trochę narzędzi Gedore i jakość jest naprawdę dobra, ale za niektóre rzeczy liczą zdecydowanie zbyt drogo.
Ciemności rozświetlają mi:
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne
W Polsce narzędzia ręczne robi chyba już tylko Kuźnia, jakość bardzo dobra, nie ma na co narzekać.
Najlepsza polska grzechotka to jednostronna z lat 70-tych. Nie ma żadnego mechanizmu przełączania kierunku, kręci się tylko w jedną stronę, trzeba obrócić klucz żeby odkręcić /zakręcić. Nie do zdarcia, można rurę 800mm nałożyć, czyli ramię przedłużone o 600mm i będzie chodzić. Ja tym koła przykręcam w samochodzie już od lat.
Zbychur - ale nie ma 72 zębów, przez co do bardziej precyzyjniejszych prac, lub w miejscach trudno dostępnych nie sprawdzi się tak dobrze jak współczesne grzechotki.
Co do kuźni mam komplet kluczy płasko - oczkowych i jest dobrej jakości i w dobrej cenie go kupiłem - jednak produkcja to Chiny - może jakieś bardziej zaawansowane klucze produkują w Polsce...
Co do kuźni mam komplet kluczy płasko - oczkowych i jest dobrej jakości i w dobrej cenie go kupiłem - jednak produkcja to Chiny - może jakieś bardziej zaawansowane klucze produkują w Polsce...
ww296 Mam rozumieć, że klucze Kuźnia płasko-oczkowe są produkcji chińskiej?ww296 pisze: Co do kuźni mam komplet kluczy płasko - oczkowych i jest dobrej jakości i w dobrej cenie go kupiłem - jednak produkcja to Chiny - może jakieś bardziej zaawansowane klucze produkują w Polsce...
GT Rulez ale teraz czas na CUBE
Mamy ich w pracy sporo i co jakiś czas dokupujemy, do tej pory chińskich nie spotkałem.ww296 pisze:Co do kuźni mam komplet kluczy płasko - oczkowych i jest dobrej jakości i w dobrej cenie go kupiłem - jednak produkcja to Chiny - może jakieś bardziej zaawansowane klucze produkują w Polsce...
Rozumiem, że resztę wyrzucasz?Pyra pisze:Kupiłem sobie dziś dwa palniki HID, z tym że są zamocowane w aucie
Daj znać skąd odebrać niepotrzebny nośnik palników
Witam
A wyobraź sobie, że z Twojej okolicy, rejon Goliny...
Pozdrawiam
Eeee, pójdzie na przydasiePawelG. pisze:Rozumiem, że resztę wyrzucasz?Pyra pisze:Kupiłem sobie dziś dwa palniki HID, z tym że są zamocowane w aucie
Daj znać skąd odebrać niepotrzebny nośnik palników
A wyobraź sobie, że z Twojej okolicy, rejon Goliny...
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.