Podziel się swoim smutkiem
ale za to woda nagrzana zawsze se mozna podjechać nawet na chwile na jezioro, a zima to doopa i siedzienie na niej.
Wole + 30 niż 0*C
Wole + 30 niż 0*C
Ostatnio zmieniony środa 08 lip 2015, 18:28 przez marcus, łącznie zmieniany 1 raz.
taa zima i noc pewnie, wtedy łod i snieg można wszystko robić
Ostatnio zmieniony środa 08 lip 2015, 18:29 przez marcus, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli mieszkacie, tak, jak piszecie, że się nie da wietrzyć i ciepło idzie zewsząd, to faktycznie współczuję bardzo, bo nie zaprzeczę, że po dniu na słońcu, dobrze trochę się ochłodzić i odpocząć od tego, a nie każdy ma basen U mnie w domu przez te upały najwięcej było chyba 28stC, i taka temperatura mi nie przeszkadza, tylko trzeba się odpowiednio ubrać, tzn. rozebrać - w samych slipach w mieszkaniu zasuwałem.
Tak, czy owak polecam kompiieliska, wentylatory i zasłanianie okien od ZEWNĄTRZ. Nieraz dobrze jest ustawić wentylator, tak, żeby wywiewał powietrze na zewnątrz, nowe samo sobie wejdzie, a nieraz takie wywiewanie lepiej wymienia powietrze niż próby dmuchania do środka - nieskuteczne, to trudno postawić wentylator za oknem.
Pozdrawiam.
Tak, czy owak polecam kompiieliska, wentylatory i zasłanianie okien od ZEWNĄTRZ. Nieraz dobrze jest ustawić wentylator, tak, żeby wywiewał powietrze na zewnątrz, nowe samo sobie wejdzie, a nieraz takie wywiewanie lepiej wymienia powietrze niż próby dmuchania do środka - nieskuteczne, to trudno postawić wentylator za oknem.
Pozdrawiam.
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
-
Mam coś takiego:
http://www.leroymerlin.pl/klimatyzacja- ... ITEM_PAGE1
tylko innej firmy ale wszystko na jedno kopyto i tak
W kuchni zasłaniam dolne pół okna deską, w kwadratowy otwór na górze pakuję ten wiatrak i włączam na noc - robi mi dość solidny przeciąg przez całe mieszkanie.
Rano zamykam okna do wieczora - jak nie gotuję to temperatura podskakuje o 2-3 stopnie maksymalnie.
W pokoju dodatkowo wentylator ustawiony na ukos w górę, tak by wymieszać powietrze i schłodzić ściany na górze i sufit.
http://www.leroymerlin.pl/klimatyzacja- ... ITEM_PAGE1
tylko innej firmy ale wszystko na jedno kopyto i tak
W kuchni zasłaniam dolne pół okna deską, w kwadratowy otwór na górze pakuję ten wiatrak i włączam na noc - robi mi dość solidny przeciąg przez całe mieszkanie.
Rano zamykam okna do wieczora - jak nie gotuję to temperatura podskakuje o 2-3 stopnie maksymalnie.
W pokoju dodatkowo wentylator ustawiony na ukos w górę, tak by wymieszać powietrze i schłodzić ściany na górze i sufit.
Jakiś !@#$%^&* ukradł mi odblask ze zderzaka.
Na szrotach dostępne tylko prawe, lewego nikt nie miał.
Dostępny w ASO od ręki za 115 zł, drogo jak za kawałek plastiku
Na szrotach dostępne tylko prawe, lewego nikt nie miał.
Dostępny w ASO od ręki za 115 zł, drogo jak za kawałek plastiku
Ciemności rozświetlają mi:
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne
Chyba mnie czeka reinstall systemu. Wieczorem jeszcze działał normalnie rano już nie uruchamia się większość programów i usług na starcie w skutek czego nie można nic praktycznie odpalić na kompie. W trybie awaryjnym coś tam działa ale nic nie pomaga przywrócić kompa do normalności (nawet przywracanie systemu). Masakra
Nawet nie wiesz jak bardzo mnie uratowałeś przed tym. HijackThis w sumie pokazywał też jakieś głupoty, że plików nie ma więc wziąłem się za kopiowanie ich z kompa od mamy (niepotrzebnie oczywiście). W miedzy czasie AntiMalware uporało się z dziadem o nazwie MiuiTab + przywrócenie systemu + dalsze skanowanie (ale już system odpala się normalnie).tre33 pisze:Reinstalka to prawie ostateczność. Wysprzątaj, sprawdź logi Hijackthis itd...