Podziel się swoją radością
Witam
A się wczoraj uśmiałem. Wieczorem wyłączyli prąd w całej okolicy, no to na szybko, miałem już kupione kable 10mm², syn mi pomagał , założyliśmy końcówki podłączyliśmy akumulator do przetwornicy na 230V true sinus, potem odkręciłem głowice z reflektorem z 3-ch latarek z XP-G, ustawiłem tryb 350mA i zawiesiłem latarki na żyrandolu.
Do przetwornicy podłączyłem TV i SAT, a potem przychodzili sąsiedzi się pytać czy mam prąd, zgodnie z prawdą odpowiadałem że mam . Miny sąsiadów bezcenne.
Pozdrawiam
A się wczoraj uśmiałem. Wieczorem wyłączyli prąd w całej okolicy, no to na szybko, miałem już kupione kable 10mm², syn mi pomagał , założyliśmy końcówki podłączyliśmy akumulator do przetwornicy na 230V true sinus, potem odkręciłem głowice z reflektorem z 3-ch latarek z XP-G, ustawiłem tryb 350mA i zawiesiłem latarki na żyrandolu.
Do przetwornicy podłączyłem TV i SAT, a potem przychodzili sąsiedzi się pytać czy mam prąd, zgodnie z prawdą odpowiadałem że mam . Miny sąsiadów bezcenne.
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
- Calineczka
- Kontakt:
Zaliczyłem Technikę Cyfrową II
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Wsadziłem wreszcie XML do lampki od midi'ego (LINK)
Szybka trochę usyfiona Ale świeci super
Sterownik DF&Cali, ustwiony na bodajże 2,5A w maks.
Szybka trochę usyfiona Ale świeci super
Sterownik DF&Cali, ustwiony na bodajże 2,5A w maks.
Midi custom @ XM-L :: RC-G2 @ 15880 1/2/3 AA :: UF C3 @własny driver :: Tank007 E06 :: UF A10 :: UF C1 :: Solarforce Skyline 2 @ 4xAMC :: Skyline 1 :: XTAR A01