Kupon przychodzi na maila, musicie sprawdzić pocztęElSor pisze:Czyli wpierw zakup za >50zł a później dają kupon ?Wojto pisze:Znowu są kupony kupony 20zł rabatu z zakupów na 50zł
Kupony allegro
Kupony przyznawane są użytkownikom serwisu Allegro.pl, którzy :
 nie dokonali zakupu w serwisie Allegro przy pomocy urządzenia mobilnego w okresie od dnia
10.04.2014 r. do dnia 09.04.2015 r. i ponadto w okresie od dnia 10.04.2014 r. do dnia 09.04.2015 r. wykonali minimum 5 transakcji - użytkownicy Ci otrzymują kupon 20 zł na zakupy w serwisie Allegro o minimalnej wartości 50zł
Ale tylko dla tych, którzy nie używali przedtem aplikacji mobilnej przez ostatni rok.
Od dziś jest promocja:
za w zasadzie dowolne zakupy ( co do kwoty ) z wyłączeniem alkoholi, papierosów i paru innych rzeczy w Biedronce lub na Orlenie
http://www.nagrody.visa.pl/
http://www.nagrody.visa.pl/allegro
za w zasadzie dowolne zakupy ( co do kwoty ) z wyłączeniem alkoholi, papierosów i paru innych rzeczy w Biedronce lub na Orlenie
Zapłać kartą Visa na stacji ORLEN lub w sklepie Biedronka.
Każda płatność kartą Visa za paliwo na stacji ORLEN lub zakupy w Biedronce oznacza możliwość skorzystania z promocji. Informacje o produktach wyłączonych z akcji znajdziesz w regulaminie.
Czyli wychodzi, że w Biedronce wystarczy kupić prawie "cokolwiek" np. bułkę i zapłacić kartą by dostać kod na allegro 20 zł za zakupy za 100, lub coś z tych innych rabatów.Od poniedziałku 18 maja do niedzieli 28 czerwca za płatność kartą Visa w sklepach sieci Biedronka lub na stacjach Orlen będziemy mogli otrzymać kody rabatowe. Będą się one znajdowały na wydruku potwierdzającym płatność kartą.
Kod promocyjny będziemy mogli zarejestrować online lub za pomocą wiadomości SMS. Możliwe oferty do wykorzystania:
A – 10 groszy taniej każdy litr paliwa Verva (Orlen)
B – Drugi gorący napój za 1 zł (Orlen)
C – 3 pizze w cenie 1 – dotyczy małych i średnich pizz min. 2 składnikami (Telepizza)
D – 25% rabatu na dowolnie wybrany nieprzeceniony produkt (C&A)
E – 20% rabatu na odzież i obuwie nieprzecenione (Intersport)
F – 20% rabatu przy zakupach za min. 150 zł (Praktiker)
G – Bilet do kina za 15 zł – oferta dotyczy wszystkich seansów 2D (CinemaCity)
H – 20 zł zniżki za 100 zł przez aplikację mobilną (Allegro)
http://www.nagrody.visa.pl/
http://www.nagrody.visa.pl/allegro
No właśnie w "międzyczasie" sam do tego doszedłem, ze mam wersję z końcówką .1 a najnowsza jest .2 i kupon już jest, ale...
Coś się porobiło na WP , bo próbowałem 9x zapłacić i za każdym razem wywala błąd logowania do 2 różnych banków.
Podczas wpisywania samego hasła na bezpiecznej stronie przekierowanej przez payu hasła nie da się wpisać poprawnie, bo literki i cyfry inne się wpisują niż naciskam na ekranie.
Już się przeraziłem, ze ktoś włamał się na moje konto w banku i zmienił hasło, dopiero jak się uważniej przyjrzałem to odkryłem , że te literki w haśle źle się wpisują.
Co ciekawe przy wpisywaniu samego loginu klawiatura ekranowa działa OK, dopiero wykłada się przy samym haśle, hasłach.
Coś się porobiło na WP , bo próbowałem 9x zapłacić i za każdym razem wywala błąd logowania do 2 różnych banków.
Podczas wpisywania samego hasła na bezpiecznej stronie przekierowanej przez payu hasła nie da się wpisać poprawnie, bo literki i cyfry inne się wpisują niż naciskam na ekranie.
Już się przeraziłem, ze ktoś włamał się na moje konto w banku i zmienił hasło, dopiero jak się uważniej przyjrzałem to odkryłem , że te literki w haśle źle się wpisują.
Co ciekawe przy wpisywaniu samego loginu klawiatura ekranowa działa OK, dopiero wykłada się przy samym haśle, hasłach.
Ja dzisiaj zarejestrowałem kod ze Stonki na stronie Visa, dobre kilka godzin temu i w mojej skrzynce poczty elektronicznej obiecanego kodu promocyjnego, ani widu, ani słychu, jeżeli takie działanie ma mnie zachęcić do płacenia Visą w Biedronce to był to raczej pierwszy i ostatni raz.
Długo czekaliście na swój kod od momentu rejestracji i wyborze jego wysyłki e-mailem?
___
Długo czekaliście na swój kod od momentu rejestracji i wyborze jego wysyłki e-mailem?
___
Nawet jak wybrałeś mailem to na stronie miałeś też "pobierz pdf" i wcale na maila nie musiałeś czekać.
Dzwon na infolinię, przyślą Ci ponownie zapewne. Mój kupon z paragonu w ogóle nie działał, na infolinii go nie znajdowali w systemie, a i tak przysłali kod finalny smsem.
Więc ścisłego zarachowania to nie jest i mogą pomóc.
Dzwon na infolinię, przyślą Ci ponownie zapewne. Mój kupon z paragonu w ogóle nie działał, na infolinii go nie znajdowali w systemie, a i tak przysłali kod finalny smsem.
Więc ścisłego zarachowania to nie jest i mogą pomóc.