Kupony allegro

....nie pasujące gdzie indziej...
Awatar użytkownika
Wojto

Post autor: Wojto »

ElSor pisze:
Wojto pisze:Znowu są kupony kupony 20zł rabatu z zakupów na 50zł
Czyli wpierw zakup za >50zł a później dają kupon ?
Kupon przychodzi na maila, musicie sprawdzić pocztę ;)
Awatar użytkownika
piciex

Post autor: piciex »

Kupony przyznawane są użytkownikom serwisu Allegro.pl, którzy :
 nie dokonali zakupu w serwisie Allegro przy pomocy urządzenia mobilnego w okresie od dnia
10.04.2014 r. do dnia 09.04.2015 r. i ponadto w okresie od dnia 10.04.2014 r. do dnia 09.04.2015 r. wykonali minimum 5 transakcji - użytkownicy Ci otrzymują kupon 20 zł na zakupy w serwisie Allegro o minimalnej wartości 50zł

Ale tylko dla tych, którzy nie używali przedtem aplikacji mobilnej przez ostatni rok. :-(
Awatar użytkownika
Wojto

Post autor: Wojto »

Dziwne te ich zasady, wychodzi na to że warto kupować za pomocą komputera, a płacić telefonem :P
max4max

Post autor: max4max »

Od dziś jest promocja:
za w zasadzie dowolne zakupy ( co do kwoty :) ) z wyłączeniem alkoholi, papierosów i paru innych rzeczy w Biedronce lub na Orlenie
Zapłać kartą Visa na stacji ORLEN lub w sklepie Biedronka.

Każda płatność kartą Visa za paliwo na stacji ORLEN lub zakupy w Biedronce oznacza możliwość skorzystania z promocji. Informacje o produktach wyłączonych z akcji znajdziesz w regulaminie.
Od poniedziałku 18 maja do niedzieli 28 czerwca za płatność kartą Visa w sklepach sieci Biedronka lub na stacjach Orlen będziemy mogli otrzymać kody rabatowe. Będą się one znajdowały na wydruku potwierdzającym płatność kartą.

Kod promocyjny będziemy mogli zarejestrować online lub za pomocą wiadomości SMS. Możliwe oferty do wykorzystania:

A – 10 groszy taniej każdy litr paliwa Verva (Orlen)
B – Drugi gorący napój za 1 zł (Orlen)
C – 3 pizze w cenie 1 – dotyczy małych i średnich pizz min. 2 składnikami (Telepizza)
D – 25% rabatu na dowolnie wybrany nieprzeceniony produkt (C&A)
E – 20% rabatu na odzież i obuwie nieprzecenione (Intersport)
F – 20% rabatu przy zakupach za min. 150 zł (Praktiker)
G – Bilet do kina za 15 zł – oferta dotyczy wszystkich seansów 2D (CinemaCity)
H – 20 zł zniżki za 100 zł przez aplikację mobilną (Allegro)
Czyli wychodzi, że w Biedronce wystarczy kupić prawie "cokolwiek" np. bułkę i zapłacić kartą by dostać kod na allegro 20 zł za zakupy za 100, lub coś z tych innych rabatów.

:smile: :smile: :smile:

http://www.nagrody.visa.pl/
http://www.nagrody.visa.pl/allegro
Awatar użytkownika
tOmki

Post autor: tOmki »

max4max pisze: H – 20 zł zniżki za 100 zł przez aplikację mobilną (Allegro)
Ale max 10 kuponów na użytkownika.
fxxx

Post autor: fxxx »

kupony działają :) tylko jeden zakup>20 zł=1 kupon. Dostajemy jeden kod na nagrody.visa.pl, kod ten wpisujemy w apce allegro i gotowe. Ja tradycyjnie karty pamięci kupię ;)
max4max

fxxx,
Gdzie wpisujesz ten kod z sms lub maila?
Bo mam kod, ale nie widzę miejsca do wpisania.
madkeinam

Post autor: madkeinam »

max4max pisze:fxxx,
Gdzie wpisujesz ten kod z sms lub maila?
Bo mam kod, ale nie widzę miejsca do wpisania.
Zaktualizuj apke :-)
max4max

No właśnie w "międzyczasie" sam do tego doszedłem, ze mam wersję z końcówką .1 a najnowsza jest .2 i kupon już jest, ale...
Coś się porobiło na WP , bo próbowałem 9x zapłacić i za każdym razem wywala błąd logowania do 2 różnych banków.
Podczas wpisywania samego hasła na bezpiecznej stronie przekierowanej przez payu hasła nie da się wpisać poprawnie, bo literki i cyfry inne się wpisują niż naciskam na ekranie.
Już się przeraziłem, ze ktoś włamał się na moje konto w banku i zmienił hasło, dopiero jak się uważniej przyjrzałem to odkryłem , że te literki w haśle źle się wpisują.
Co ciekawe przy wpisywaniu samego loginu klawiatura ekranowa działa OK, dopiero wykłada się przy samym haśle, hasłach.
Vigo

Post autor: Vigo »

Ja dzisiaj zarejestrowałem kod ze Stonki na stronie Visa, dobre kilka godzin temu i w mojej skrzynce poczty elektronicznej obiecanego kodu promocyjnego, ani widu, ani słychu, jeżeli takie działanie ma mnie zachęcić do płacenia Visą w Biedronce to był to raczej pierwszy i ostatni raz.
Długo czekaliście na swój kod od momentu rejestracji i wyborze jego wysyłki e-mailem?

___
arekm

Post autor: arekm »

Nawet jak wybrałeś mailem to na stronie miałeś też "pobierz pdf" i wcale na maila nie musiałeś czekać.

Dzwon na infolinię, przyślą Ci ponownie zapewne. Mój kupon z paragonu w ogóle nie działał, na infolinii go nie znajdowali w systemie, a i tak przysłali kod finalny smsem.

Więc ścisłego zarachowania to nie jest i mogą pomóc.
Awatar użytkownika
piciex

Post autor: piciex »

Robiłem to wczoraj w nocy. W jednym oknie miałem otwartą stronę visa w drugim mail. Trwało to tyle co przełączenie okien. :mrgreen:
Ale kupon miałem z Orlena więc może jakościowo lepszy niż Twój. :razz:

... albo maila źle wpisałeś.
max4max

Vigo, sprawdź w "spamie" bo przesył kuponu jest natychmiastowy :)
Vigo

Post autor: Vigo »

Muszę odszczekać, moja wina, okazało się, że zrobiłem literówkę w adresie mojej poczty (zjadłem "i" w "interia"). Kod dostałem "ręcznie" od konsultanta, ale teraz znowuż strona banku nie działa i zapłacić przez PayU dalej nie mogę, ale to nic w końcu się odblokuje.

___
fxxx

Post autor: fxxx »

jak ktoś potrzebuje to mam kod kuponu-3zVgjBmnfW. Ja już niestety nie mam kuponów.
ODPOWIEDZ