Podziel się swoim smutkiem

....nie pasujące gdzie indziej...
fxxx

Post autor: fxxx »

Manekinen pisze:Coś w tym musi być bo kumpel jakiś czas temu postawił swoje S80 na wymianę rozrządu, oczywiście wszystko kupił itd. Mechanik tuman oczywiście źle ustawił ten rozrząd i zakręcił, wiadomo kolizja. Obiecywał wszystko naprawić na swój koszt, ja nie wiem czy nie taniej byłoby kupić używany silnik niż sprowadzać oryginalne części. Kumpel bez auta już miesiąc.
Trzeba być debilem żeby nie obrócić wału ręcznie po zmianie rozrządu. A za głupotę się płaci. Ja juz się oduczyłem najtańszych usług i produktów.
Awatar użytkownika
Ebola

Post autor: Ebola »

Ech zostawiłem dziś na 15-20min rower przed sklepem, i ktoś mi zakosił z kierownicy 2 uchwyty na latarki. To już szczyt po prostu... :evil: Przez kilka dni pozostanie mi przyczepianie latarek na taśmę. Ech co za kraj...
Awatar użytkownika
Jacek318

Post autor: Jacek318 »

Dobrze że roweru nie zabrali.
Awatar użytkownika
Manekinen
Kontakt:

Post autor: Manekinen »

To są ludzie typu "nie wiem co to, nie potrzebne mi to, ale sobie wezmę, a co".
Awatar użytkownika
Ebola

Ano dobrze że nie zabrali, co prawda zawsze zapinam rower ale wiadomo że dla złodzieja zwykłe zapięcie to nie problem. Niby to nic wielkiego, ale przez takie coś tracę resztki wiary w ludzi.
Awatar użytkownika
Ebola

Wybiłem se kciuka w robocie:(
Awatar użytkownika
Pyra
Site Admin

Post autor: Pyra »

Witam
Dziś miałem rozmowę telefoniczną z Panią z bok ubezpieczalni, w której chciałem przepisać ubezpieczenie OC na kupiony samochód. Po prawie dwutygodniowej walce z przeciwnościami losu, w postaci ginących maili itp. udało mi się sfinalizować, dowiadując się, że będę musiał dopłacić 122zł na pozostałe pół roku. Poinformowałem oczywiście o stłuczce parkingowej z zeszłego roku, żona innym samochodem, na wspólnym ubezpieczeniu.
Dziś dowiaduję się, że po zweryfikowaniu w centralnym rejestrze danych, mam dopłatę ponad 1000zł (tysiąc). No się zdenerwowałem... :evil:
Dzwonię do mojego agenta, a ten po kilku minutach oddzwania, i mnie informuje, że w związku ze stłuczką, będę miał trochę wyższą składkę, tj. 758zł płatne w dwóch ratach, lub 580, płatne w jednej racie... ubezpieczenie oczywiście na rok. Kto tu próbuje kogo zrobić w bambuko?

Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Awatar użytkownika
maciex93

Post autor: maciex93 »

Sterownik dostał zwarcia, puścił pełny prąd z pakietu 4S na 3 xm-l2, co oczywiście je upaliło... Masakra... :evil:
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Awatar użytkownika
Jacek318

Post autor: Jacek318 »

Szkoda ledów. Co to za sterownik? Mi wczoraj sprężynka sterownika dotknęła AMC. Dość szybko zareagowałem i poza jednym "upalonym" AMC włącznik się ładnie przytopił. Dobrze że obyło się bez "fajerwerków".
Awatar użytkownika
maciex93

Post autor: maciex93 »

Sterownik LD33, swoja drogą też już nie działa... :evil:
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Awatar użytkownika
lord_craven

Post autor: lord_craven »

Obraz więcej znaczy niż tysiąc słów: https://www.youtube.com/watch?v=O_sXRcuHuUo
:(
Mactroniki: HLS-K1 mod by ElSor, EPIC HLS-NL3, BPM-2SL Walle.
SF L2P mod by Greg i FandyFire UV-S5 mod by Dariusz70
FreeMagenta

Post autor: FreeMagenta »

Film prywatny...

Zapaliła mi się w kieszeni latarka bez zabezpieczenia termicznego, Przeżyła, ogniwa chyba też - ale oparzyłem się wyjmując (nic poważnego, zaczerwieniona łapa... ale piecze teraz...).
Awatar użytkownika
lord_craven

Post autor: lord_craven »

FreeMagenta pisze:Film prywatny...
Przysypiałem już. Zmienione.
Mactroniki: HLS-K1 mod by ElSor, EPIC HLS-NL3, BPM-2SL Walle.
SF L2P mod by Greg i FandyFire UV-S5 mod by Dariusz70
joon

Post autor: joon »

lord_craven, zwierzak?
Awatar użytkownika
Pyra
Site Admin

Post autor: Pyra »

Witam
Wczoraj z synem byliśmy sobie pojeździć "terenówką". Wyczerpaliśmy cały pakiet, tak więc wziąłem drugi, a On nic... Dziś go rozebrałem i...

Obrazek
Obrazek
Widać w zeszłym sezonie, musiał się uszkodzić i "się spuchnął". Napięcie na celi 0,58V, na drugiej 4,0V.

Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Zablokowany