Ja cały czas na skuterku do pracy (20km), nawet w te największe śnieżyce. Opony zimowe się sprawdziły, tylko raz leżałem, ale to przez to że po puszczeniu manetki gazu obroty nie spadły, bo zamarzła linka gdzieś w pancerzu. Maszyna szła prosto, jak do ognia, przez skrzyżowanie na wprost na mur. Musiałem więc "bestię" położyć, żeby się nie rozbić. Nie ciekawe uczucie. Jakoś nie zdążyłem drugiego samochodu kupić, a żony w taką pogodę na autobus przecież nie poślę.ElSor pisze:Niby tylko ~5km ale już od początku roku miałem chęć a to czasu nie było a to pogoda
Podziel się swoją radością
Witam
Co prawda urodziny mam za kilka dni, ale syn "się chlapnął" i już dziś dostałem prezent
Decimator to potężna broń, dwie wieżyczki strzelające dookoła, w związku z wielkością, może taranować mniejsze statki... szykuje się masakra na macie.
Pozdrawiam
Co prawda urodziny mam za kilka dni, ale syn "się chlapnął" i już dziś dostałem prezent
Decimator to potężna broń, dwie wieżyczki strzelające dookoła, w związku z wielkością, może taranować mniejsze statki... szykuje się masakra na macie.
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Przyszły mi właśnie sample sinkpadów pod XHP70 i 50
[ Dodano: 18 Luty 2015, 20:13 ]
Druga radość
Po miesiącu czekania zamówienie z HK zostało wysłane wszystko przez brak apki 9x.
[ Dodano: 18 Luty 2015, 20:13 ]
Druga radość
Po miesiącu czekania zamówienie z HK zostało wysłane wszystko przez brak apki 9x.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Przyszła przesyłka z Opus BT-C3100 V2.1.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Próba ciśnieniowa rurociągu przeprowadzona wraz UDT wypadła pomyślnie, można rozpocząć weekend
Ciemności rozświetlają mi:
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne
Ja skończyłem jedna pracę i jeszcze została kolejna i powoli do przodu
//postimage.org/app.php]print screen windows[/url]
adult image upload
photo uploading
//postimage.org/app.php]print screen windows[/url]
adult image upload
photo uploading