Tak, jak ustawię moc na 15W, to tylko siwy dym.Wojto pisze: Miecz Jedi?
Vamo 4, czyli Vamo 2 z elektroniką Vamo 3 . Teraz Zbyszek rządzi e-fajką a nie na odwrót. Tylko z ogniwem 18650 to ponad 200mm długości jest.
Dokładnie tak. Ta latarka finalnie nie będzie chyba moja, bo mam chętnego na nią, który chciał mi ją zabrać jeszcze przed modem. Kupiłem ją na tablicy.pl za 80zł z wysyłką, w wersji na 2 ogniwa (w zestawie były 2 ultrafire BRC 3000mAh). Z diod nie będę wyciskał ile się da, sterownik LD33 daje max 2,5A w diodę, a to i tak już sporo. Do tego jest jeszcze problem z ogniwami, ze względu na to, że są w szeregu i będzie z nich trochę ciągnęło, a facet nie będzie chodził z multimetrem i mierzył stale czy się równo rozładowują, muszę tam zaaplikować ogniwa z zabezpieczeniem. To jest jeszcze stary model, jeden z pierwszych, dobrze wykonany poprawa odprowadzania ciepła to kosmetyka. Widziałem już model, gdzie piguła była wkładana (nie wciskana, bo sama wpadla do głowicy ), tu jest wkręcana. Diody dostanie na noctigonie XM-L2 T6 3B połączone szeregowo. Myślę, że powinna dać jakieś ~2000lm na wyjściu.Joachim de Vett pisze:Zbychur, czy to długie na drugim zdjęciu to TR-3T6?