Śledzenie naszych przesyłek
I wszystko jasne
2014-02-17 00:00, 出口总包直封封发, 上海国际, 波兰
2014-02-14 00:00, 出口总包互封封发, 杭州国际, 波兰
2014-02-13 00:00, 收寄局收寄, 杭州邮区中心局国际小包处理中心, 波兰
2014-02-17 00:00, 出口总包直封封发, 上海国际, 波兰
2014-02-14 00:00, 出口总包互封封发, 杭州国际, 波兰
2014-02-13 00:00, 收寄局收寄, 杭州邮区中心局国际小包处理中心, 波兰
Zbychur, google translate służy pomocą:
17.02.2014 00:00 eksportu ogółem seal pakiet proste włosy, Shanghai International, Polska
14.02.2014 00:00 Wzajemne eksport ogółem uszczelniający pakiet, uszczelniania Hangzhou Międzynarodowe, Polska
13.02.2014 00:00 akceptacji Prezydium przyjęcie, międzynarodowe centra mail w centrum przetwarzania pakietów Hangzhou, Polska
Zamówiłeś z opcją prostych włosów?
17.02.2014 00:00 eksportu ogółem seal pakiet proste włosy, Shanghai International, Polska
14.02.2014 00:00 Wzajemne eksport ogółem uszczelniający pakiet, uszczelniania Hangzhou Międzynarodowe, Polska
13.02.2014 00:00 akceptacji Prezydium przyjęcie, międzynarodowe centra mail w centrum przetwarzania pakietów Hangzhou, Polska
Zamówiłeś z opcją prostych włosów?
Wiem, ale fajnie wygląda w krzaczkach.
Ostatnio zmieniony piątek 21 lut 2014, 23:48 przez Zbychur, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli telefon to znając życie trafił do celnych i prędzej pojawi się od nich list z pozdrowieniami niż info w trackingu.DNF pisze:3 miesiące odkładałem na telefon, więc proszę mi się nie dziwić
Mnie natomiast zaczyna irytować:
Nie wiem czy FT sobie w kulki pogrywa, czy SGPost się nie spieszy. Wydaje mi się, że HKPost ostatnio szybciej dostarcza przesyłki z KD.2014-02-28 00:00, Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)
Czy ktoś z kolegów miał przypadek "wsiąknięcia" przesyłki typu list polecony priorytetowy z zadeklarowana wartością na terenie naszego kraju ? Mnie to zdaje się chyba złapało bo kolega Dariusz70 wyslał mi lampkę 26-go 02 . i niestety nic nie doszło jeszcze a na trackingu wisi tylko że nadane tego i tego to i tu . I to wszystko . Możliwe że gdzieś maszyna np sortująca się "zacięła " i nie mogąc np tego rozszyfrować czekają że ktoś się upomni ? Takie historie też czytałem i słyszałem . Mam nadzieję jednak że dojdzie .
http://www.poczta-polska.pl/paczki-i-li ... -polecony/ - klik na regulamin, pod koniec jest o niedostarczeniu.
Najlepiej zadzwonić do oddziału w którym zostało nadane.Niewykonaniem usługi powszechnej jest:
doręczenie przesyłki listowej rejestrowanej priorytetowej w terminie późniejszym niż w 4 dniu
po dniu jej nadania,
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Spodziewam się najgorszego . A drugiej takiej nie ma ( SRK 6xXM-L modowany ) . Ja chcę moją lampkę . Dariusz70 miał zbadać co się stało ale na razie cisza . Straszna cisza . To czekanie mnie "znerwicuje" .maciex93 pisze:http://www.poczta-polska.pl/paczki-i-li ... -polecony/ - klik na regulamin, pod koniec jest o niedostarczeniu.
Najlepiej zadzwonić do oddziału w którym zostało nadane.Niewykonaniem usługi powszechnej jest:
doręczenie przesyłki listowej rejestrowanej priorytetowej w terminie późniejszym niż w 4 dniu
po dniu jej nadania,