Podziel się swoim smutkiem

....nie pasujące gdzie indziej...
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

Post autor: Calineczka »

...Panie i Panowie, rozważcie proszę zakup tych cegiełek
Awatar użytkownika
megabit

Post autor: megabit »

Grrr... gdzieś posiałem iTP A3... :zly:
Awatar użytkownika
krzycho_

Post autor: krzycho_ »

megabit pisze:Grrr... gdzieś posiałem iTP A3...
a do mnie idzie A3 r5 , może to ta sama he he :mrgreen:
elektroda.pl
Awatar użytkownika
megabit

Post autor: megabit »

Moja nie była R5 :P
oskar

Post autor: oskar »

Od 10 dni wegetuję jak warzywko, z powodu problemów żołądkowo-jelitowych jem tylko wafle ryżowe, jogurty, soczki marchwiowe i bardzo lekko strawne artykuły w ilości jedynie 10-15% zwykłej diety. Schudłem od tygodnia kilka ładnych kilogramów przez brak normalnego odżywiania. Dziś wizyta u Chirurga, jeśli tak dalej pójdzie do wakacji wykituje, światłości narazie ogromny brak jedynie strach przed chorobą.

Pamiętajcie o zdrowym żywieniu bo póżniej może już być za póżno....
pozdrawiam wszystkich
Awatar użytkownika
Pikom
Site Admin

Post autor: Pikom »

Hej Oskar, trzymaj się, będzie lepiej... Niektórzy nawet twierdzą, że lepsza byłaby w takich przypadkach całkowita głodówka niż soczki czy jogurty. Pomyśl o tym.
Pozdr.
Pikom
Awatar użytkownika
Nightmare

Post autor: Nightmare »

kiedyś miałem podobny problem pomógł mi sok bananowy spróbuj
MPP-1 / Skyline I / L2P T6 / LL P7 / RC-39@XR-E R2 1.05A / C2 HA-III@T6 2.8A / Niwalker NWK600N1/ UF WF-501B / Balder SE-2@U3 3.04A / Shadov TC500 / SF M9
Awatar użytkownika
swietlik

Post autor: swietlik »

oskar, pamiętaj o nawodnieniu organizmu, koniecznie.
Trochę energii możesz sobie dostarczyć pijąc lekko słodzone płyny, ale nie za dużo.
Jak będzie źle, zgłoś się na internę. Najwyżej dostaniesz przez kilka dni papu i minerały prosto do żyły. No i zdrowiej!
oskar

Post autor: oskar »

Chirurg niewiele pomógł, narazie wydałem na leki 200zł i jestem załamany te 200zł miało iść na 4 reflektory od catapulta. Kolejny tydzień wegetacji za tydzień druga wizyta u chirurga. Jak będzie tak dalej to już nie uzbieram na następną latarkę.
Odnośnie do nawodnienia to pije codziennie 1.5l wody cytrynowej żywiec i inne.
Według lekarza leczenie jest długie, to mnie przeraziło.
Awatar użytkownika
Tomek210
Kontakt:

Post autor: Tomek210 »

Czymże jest mój problemik przy Waszych.

Zakupiony na Allegro winyl, w stanie "mint" kolekcjonerskim, przyszedł z okładką sklejoną jakimś klejem. Po rozklejeniu wygląda tak:

zdj1 zdj2

Wartość kolekcjonerska zerowa. Okładka miała iść do podpisu na kwietniowym koncercie, a teraz wstyd dawać...
Albumu nie chcę zwracać, bo sama płyta jest w świetnym stanie. Będę negocjował zwrot części ceny, no ale zniszczona okładka mi zostanie.
Obrazek
Tomeqp

Post autor: Tomeqp »

Ehh, w piątek wyjechałem do Warszawy (jestem z pomorza) i tam dopadła mnie kamica nerkowa. W niedzielę rano trafiłem do szpitala, po badaniach dostałem łóżko i kroplówkę, a że byłem niepełnoletni bez rodziców tylko z opiekunem wyjazdu, niewiele można było podpisać. Musiałem ściągnąć rodziców przez pół kraju, żeby mnie zabrali na żądanie. W poniedziałek wcześnie rano dotarłem do domu, teraz siedzę, skaczę, dużo piję i biorę leki. Jutro idę do lekarza zobaczyć co z tym kamieniem. To już druga kamica w moim życiu. Poprzednio 4mm, teraz 8mm. Podobno to największy ból w życiu, ale jeszcze daję radę. Głupi byłem, ostatnio za mało piłem, a w czasie podróży prawie wcale.
oskar pisze:Pamiętajcie o zdrowym żywieniu bo póżniej może już być za póżno....
I pamiętajcie o spożywaniu odpowiednio dużej ilości płynów, nikomu nie życzę kamicy nerkowej.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

Tomeqp, współczuję, urolog powiedział mi ostatnio też że urodziłem kamienia (godzina zwijania się...), współczuję. Ad wielkości bólu to osobiście przeżyłem większy-jak mi pękał wyrostek robaczkowy. Na pocieszenie powiem że widziałem poród dwa razy, Panowie, mamy lajcik :mrgreen:
Awatar użytkownika
po100

Post autor: po100 »

Co tam poród! To takie większe zaparcie. Kiedyś jeden profesorek zobaczył jak przysnołem na wykładach i w "nagrodę" załatwił mi 2 tygodnie praktyk na trakcie porodowym w szpitalu położniczym to była jazda!! Ale to były piękne czasy, aż się łza w oku kręci :razz: jak ja bym sobie jakieś kolokwium zdał....... :mrgreen:
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

po100 pisze:Co tam poród! To takie większe zaparcie
wolę sobie nie wyobrażać co Ty "rodzisz" w WC :mrgreen: , bo średni niemowlak to 3,5kg... :mrgreen:
Miodosław

Post autor: Miodosław »

Hehe, to i ja wstrzelę się w temat.
Miałem tydzień odwyku ... od internetu.
Tydzień temu przed maskę wyskoczyła mi jakaś "babcia", na szczęście udało mi się zatrzymać Skodzinę. Mercedes, który jechał za mną też zatrzymał się tyle tylko, że w bagażniku Skodziny. Na szczęście nic nie połamało mi się tylko miałem typowy "uraz biczowy" i położyli mnie na tydzień do szpitala. Tam zaś "za chiny" nie mogłem złapać żadnego netu.
Dubito ergo sum!
Zablokowany