FastTech
-
Dziś zmienił się status:ElSor pisze:Wszystko jest na dobrej drodzeCasualLounge pisze:The item (RC..........HK) was posted on 26-Oct-2013
The item (RC..........HK) was returned to sender on 7-Nov-2013.
Dlaczego przesyłka nie dotarła do mnie? Nie otrzymałem żadnego awizo i nie ma możliwości, żeby leżała i czekała na poczcie, ponieważ jestem dobrze zaznajomiony z listonoszem.
-
Zamówienie zawierało latarkę, kaburę, ładowarkę i 2 akumulatorki.
Co w takiej sytuacji mam zrobić? Nie chcę zwrotu pieniędzy. Wiecie czy tylko akumulatorki czy może latarka też blokować wysyłkę? Zrezygnuję z czegoś i poproszę o ponowne wysłanie i ewentualny zwrot różnicy ceny.
PS. Na Poczta Polska wpisuję nr i brak takiego w Trackingu.
Co w takiej sytuacji mam zrobić? Nie chcę zwrotu pieniędzy. Wiecie czy tylko akumulatorki czy może latarka też blokować wysyłkę? Zrezygnuję z czegoś i poproszę o ponowne wysłanie i ewentualny zwrot różnicy ceny.
PS. Na Poczta Polska wpisuję nr i brak takiego w Trackingu.
-
-
W takim wypadku jeśli porozumię się z FT, żeby wysłali wszystko oprócz ogniw, to w jaki sposób mogą zwrócić różnicę w kwocie? Poprzez PayPal czy przelew na konto banku?
A propo: Czy np przy zamówieniu baterii do epapierosa, która ma w sobie przecież ogniwo to też będzie zatrzymana przesyłka? Ostatnio przyszła mi, ale była zamawiana z Singapuru.
A propo: Czy np przy zamówieniu baterii do epapierosa, która ma w sobie przecież ogniwo to też będzie zatrzymana przesyłka? Ostatnio przyszła mi, ale była zamawiana z Singapuru.
Witam wszystkich.
Tak śledzę tą dyskusje i zastanawiam się co w sytuacji kiedy chcę zamówić z tego FT paczkę na moja firmę żeby kilka rzeczy wciągnąć na stan zgodnie z przepisami prawa? Ktoś może napisać jak zamawiać w tym sklepie żeby paczka przeszła mimo wszystko odprawę celną i żebym mógł zapłacić to cło i vat i mieć potwierdzoną przez UC fakturę zakupu?
Tak śledzę tą dyskusje i zastanawiam się co w sytuacji kiedy chcę zamówić z tego FT paczkę na moja firmę żeby kilka rzeczy wciągnąć na stan zgodnie z przepisami prawa? Ktoś może napisać jak zamawiać w tym sklepie żeby paczka przeszła mimo wszystko odprawę celną i żebym mógł zapłacić to cło i vat i mieć potwierdzoną przez UC fakturę zakupu?
Ostatnio zmieniony piątek 08 lis 2013, 17:27 przez cwancisz, łącznie zmieniany 1 raz.
Kwota za cofniętą przesyłkę zostanie przelana na PayPal w całości.CasualLounge pisze:W takim wypadku jeśli porozumię się z FT, żeby wysłali wszystko oprócz ogniw, to w jaki sposób mogą zwrócić różnicę w kwocie? Poprzez PayPal czy przelew na konto banku?
Większość paczek zawierających ogniwa jest cofana. Czasmi coś się przemyci.
Jak paczka dotrze do FastTech zwrot następuje aiutomatycznie. Trochę to może potrwać.
Dariusz70
darek.l(małpa)interia.pl
darek.l(małpa)interia.pl