I zlot Światełkowców?
- Calineczka
- Kontakt:
Panowie, niebawem ruszamy!Miodosław już w drodze
Ja wyjadę z Gdańska około 13tej, wczesniej nie dam rady. prośba, jak ktoś dojedzie, niech się skontaktuje z DNF telefonicznie i spróbuje go skądś odebrać, DNF miał podjechać w miare blisko. Jak nie dacie rady do mojego przyjazdu to sam to zrobię
Złe wieści-Df ma jakiś dyżur i nie bardzo może znaleźc zastępstwo, wyszło nieprzyjemnie losowo....szanse są ale małe.Ehh.
Ja wyjadę z Gdańska około 13tej, wczesniej nie dam rady. prośba, jak ktoś dojedzie, niech się skontaktuje z DNF telefonicznie i spróbuje go skądś odebrać, DNF miał podjechać w miare blisko. Jak nie dacie rady do mojego przyjazdu to sam to zrobię
Złe wieści-Df ma jakiś dyżur i nie bardzo może znaleźc zastępstwo, wyszło nieprzyjemnie losowo....szanse są ale małe.Ehh.
- Calineczka
- Kontakt:
Ja Ci dam na włosku
Panowie, DNF dojechał do domu. Rozmawiałem z Nim, ma się dotelepać w miarę blisko i poinformować gdzie jest...więc jak się okaże że mnie jeszcze nie ma a DNF w pobliżu, poproszę żeby ktoś z Was po Niego podjechał, ok?
Mam nadzieję że do 17tej dojedziemy, bo piątki faktycznie są straszne na drogach....
Panowie, DNF dojechał do domu. Rozmawiałem z Nim, ma się dotelepać w miarę blisko i poinformować gdzie jest...więc jak się okaże że mnie jeszcze nie ma a DNF w pobliżu, poproszę żeby ktoś z Was po Niego podjechał, ok?
Mam nadzieję że do 17tej dojedziemy, bo piątki faktycznie są straszne na drogach....
- Calineczka
- Kontakt:
- Calineczka
- Kontakt:
- Calineczka
- Kontakt:
Dobra Panowie, pierwsza w nocy, padam, ale bardzo chciałem uatrakcyjnić pulę nagród
Za co, jeszcze nie wiem, ale wygląda ona TAK:
http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?p=9107#9107
i jest very świeżutka...
Za co, jeszcze nie wiem, ale wygląda ona TAK:
http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?p=9107#9107
i jest very świeżutka...
Witam przed kolejnym etapem podróży!
Niestety, ja nie mam żadnych nagród/prezentów
Jak tylko dotrę na miejsce zdam raport
[ Dodano: Pią Lip 18, 2008 11:24 am ]
Tu lotny zwiadowca do wszystkich, którzy jeszcze nie wyruszyli!
Ugrzęzłem Okazuje się, że nie tylko TV kłamie! Internet też kłamie (nasze forum, to na pewno wyjątek potwierdzający ... )! Nie było autobusu, który miał być Dotarłem do miejscowości Dąbrowa. Nie ma tu restauracji, baru, etc., za to jest internet cafe Na szczęście Lennin okazał się na tyle łaskawy, że zabierze mnie stąd i dowiezie na miejsce
Dzięki
Niestety, ja nie mam żadnych nagród/prezentów
Jak tylko dotrę na miejsce zdam raport
[ Dodano: Pią Lip 18, 2008 11:24 am ]
Tu lotny zwiadowca do wszystkich, którzy jeszcze nie wyruszyli!
Ugrzęzłem Okazuje się, że nie tylko TV kłamie! Internet też kłamie (nasze forum, to na pewno wyjątek potwierdzający ... )! Nie było autobusu, który miał być Dotarłem do miejscowości Dąbrowa. Nie ma tu restauracji, baru, etc., za to jest internet cafe Na szczęście Lennin okazał się na tyle łaskawy, że zabierze mnie stąd i dowiezie na miejsce
Dzięki
Dubito ergo sum!
Obecny melduje sie w domu po imprezie
Było naprawde ciekawie: GRILLowanko,
Panowwie i Panie rozkładają swoje zabawki,
Oj było co pooglądać i pomacać,
I były troszke inne zabawki też, nie tylko mężczyźni sie nimi bawili!
Koledzy też przywieźli swoje zabawki
Rodzinnie bym powiedział wybitnie prawda Tomku?
Światełkowe jak przystało wieczorno nocne śpiewy,
I dla twardzieli strzelanie nocne do pływającego ŚWIECĄCEGO celu na 100 i na koniec około 180 metrów
OJ BYŁO NAPRAWDE WSPANIALE RESZTE INNI OPISZĄ CO DOKŁADNIE SIE DZIAŁO
Było naprawde ciekawie: GRILLowanko,
Panowwie i Panie rozkładają swoje zabawki,
Oj było co pooglądać i pomacać,
I były troszke inne zabawki też, nie tylko mężczyźni sie nimi bawili!
Koledzy też przywieźli swoje zabawki
Rodzinnie bym powiedział wybitnie prawda Tomku?
Światełkowe jak przystało wieczorno nocne śpiewy,
I dla twardzieli strzelanie nocne do pływającego ŚWIECĄCEGO celu na 100 i na koniec około 180 metrów
OJ BYŁO NAPRAWDE WSPANIALE RESZTE INNI OPISZĄ CO DOKŁADNIE SIE DZIAŁO
Ostatnio zmieniony niedziela 20 lip 2008, 18:41 przez lennin, łącznie zmieniany 1 raz.