Sample
- piXelRider
Dostałem dziś paczuszkę - w środku, poza XP-E, była karteczka z info o z binie - P4 dostałem (wedle karteczki 80-87lm @350mA)
A jak ładnie nazwę firmy ("piXelRider") napisali
EDIT - taką karteczkę załączyli:
A jak ładnie nazwę firmy ("piXelRider") napisali
EDIT - taką karteczkę załączyli:
Ostatnio zmieniony czwartek 26 mar 2009, 19:10 przez piXelRider, łącznie zmieniany 1 raz.
A to i ja się pochwale
Zamawiałem w sobotę i przed sekunda dostałem @ . Korzystałem z firmowego @ oczywiście.
Kod: Zaznacz cały
Thank you for your interest in Cree's industry-leading LEDs! The following Cree LED sample has shipped and should arrive shortly:
Part : XPE
Submit Date : 3/21/2009 8:04:00 AM
- piXelRider
Na sample z Seoula jest spora szansa. Trzeba jednak mieć BARDZO przekonywujący pomysł.
Mi udało się otrzymać sampla diody P7 rok temu, gdy była jeszcze nowością i nie było jej jeszcze w ogólnej sprzedaży. Pisałem o tym tutaj:
http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?t ... c&start=60
Powodzenia!
Mi udało się otrzymać sampla diody P7 rok temu, gdy była jeszcze nowością i nie było jej jeszcze w ogólnej sprzedaży. Pisałem o tym tutaj:
http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?t ... c&start=60
Powodzenia!
Tylko pytanie czy wiesz jak to wykorzystać? Bo jak nie z abardzo to delikatnie mówiąc odbierasz innym szanse na darmowe sample.
Sory odczytałem ze zamówiłes 20 sampli Zmęczony jestem mea kulpa. Ja zamówiłem ciepłą i zimną a dostałem tylko zimną
Phantom ja mam karteczkę R2 WG ....
Sory odczytałem ze zamówiłes 20 sampli Zmęczony jestem mea kulpa. Ja zamówiłem ciepłą i zimną a dostałem tylko zimną
Phantom ja mam karteczkę R2 WG ....
Ostatnio zmieniony poniedziałek 30 mar 2009, 21:58 przez lennin, łącznie zmieniany 3 razy.
Myślę, że wiem, choć na razie mam mały problem z kupieniem MCPCB do tego maleństwa
Nic nie szkodzi to ja tak głupio to napisałem
[ Dodano: Pon Mar 30, 2009 9:59 pm ]
Były dwa maile wtedy i teraz też
Widocznie nie tylko u nas czasami zapominają coś zapakować
Nic nie szkodzi to ja tak głupio to napisałem
[ Dodano: Pon Mar 30, 2009 9:59 pm ]
Były dwa maile wtedy i teraz też
Widocznie nie tylko u nas czasami zapominają coś zapakować
Ostatnio zmieniony poniedziałek 30 mar 2009, 22:16 przez leszekw, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam,
Leszek W.
Leszek W.