Podziel się swoją radością
Naprawiłem dzisiaj kuchenkę gazową, piekarnik nie działał jak należy (brak podtrzymania płomienia), a tu święta za pasem, winowajcą była uszkodzona termopara/kapilara palnika głównego w piekarniku, wymieniłem na nową (koszt 20zł) i po kłopocie.
W sumie prosta sprawa, choć roboty trochę było przy rozbieraniu kuchenki.
___
W sumie prosta sprawa, choć roboty trochę było przy rozbieraniu kuchenki.
___
Skończyłem!
Skończyłem Maglite 4D -> MT-G2@2,8A*
Rok od zaczęcia prac.
Półtora roku od zaczęcia kompletowania części
2 lata od pomysłu. Pomysł się zaczął rodzić po przeczytania Dariusza moda: http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?t ... ight=mt-g2
Cały z bateriami (3x 26650) waży 1,1kg
*- albo 3,0A nie pamiętam już, ale gdzieś mam zapisane
Skończyłem Maglite 4D -> MT-G2@2,8A*
Rok od zaczęcia prac.
Półtora roku od zaczęcia kompletowania części
2 lata od pomysłu. Pomysł się zaczął rodzić po przeczytania Dariusza moda: http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?t ... ight=mt-g2
Cały z bateriami (3x 26650) waży 1,1kg
*- albo 3,0A nie pamiętam już, ale gdzieś mam zapisane
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
fotorondo, fotki bym już pokazał, ale bateria w aparacie odmówiła i się ładuje, a dziś już nie zrobię. Zrobię na dniach.
Wiesz, nie każdy ma parcie na super zasięg i oślepiającą spot i wąski spill
To nie miał być szperacz, zresztą próby skupienia to robiłem już rok temu
Do dalszego zasięgu już mam ref 50mm, w który pójdzie skalpowana XM-L2 i pewno taki zestaw na długo zaspokoi moją potrzebę dalekiego zasięgu. Zresztą świat się nie kończy (u mnie) i potem będę mógł inne body na prawdziwe szperacze szukać
Pozdrawiam.
No i jestem szczęśliwy! Mam 20W Maga z regulacją skupieniafxxx pisze:No i? 4D ma trochę mały ref moim zdaniem
Wiesz, nie każdy ma parcie na super zasięg i oślepiającą spot i wąski spill
To nie miał być szperacz, zresztą próby skupienia to robiłem już rok temu
Do dalszego zasięgu już mam ref 50mm, w który pójdzie skalpowana XM-L2 i pewno taki zestaw na długo zaspokoi moją potrzebę dalekiego zasięgu. Zresztą świat się nie kończy (u mnie) i potem będę mógł inne body na prawdziwe szperacze szukać
Pozdrawiam.
Tekst podpisu:
- lord_craven