Co sobie ostatnio kupiliście?
Ja natomiast wyłuskałem sobie za pół ceny (50zł) nówkę MAGLite'a 3D, co prawda taka żarówkowa latarka raczej "bździ" (45lm ) niż świeci, biorąc pod uwagę dzisiejsze ledowe monstra i ich możliwości, ale MAG to piękna w swej prostej formie, klasyczna latarka, a ciepła barwa światła emitowanego przez żarówkę też ma swój nieodparty urok:
Też bym chciał! mi się fuksnął w tej cenie taki, ale z minimalnymi śladami leżakowania. Co do barwy, to bym powiedział, że na nowych bateriach, ten Mag świeci jaśniej niż moje Ledowe latarki - no ale to tak jest, jak się tylko ciepłe diody (2700-3000k) kupuje.
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Co rusz na allegro pojawia się Mag 3D w przystępnej cenie. Ja dałem 75 za nówkę w blistrze, ale gdybym miał teraz wybierać to szukałbym już 4D lub 6D - przy takich rozmiarach dodatkowe kilogramy przestają przeszkadzać .
marmez, miałem tak samo - napaliłem się na ciepłe diody, powsadzałem je do wszystkich latarek i straciłem rachubę w tintach. Potem trafił mi się ten Maglite i zdałem sobie sprawę, że świeci bielej od większości moich LEDów .
marmez, miałem tak samo - napaliłem się na ciepłe diody, powsadzałem je do wszystkich latarek i straciłem rachubę w tintach. Potem trafił mi się ten Maglite i zdałem sobie sprawę, że świeci bielej od większości moich LEDów .
Kupiłem sobie "żaróweczkę" diodową. Taki malutki pikuś. Tyci ryci
960 ledów 3528 na pokładzie
Waga - pół kilo
Wbudowane chłodzenie aktywne
Jasność określana na 6500 lumenów
Barwa 3500K
CRI określane przez producenta na 85
Po lewej "żaróweczka", po prawej butelka 1,5L
Żaróweczka kosztowała tyle co 2 paczki papierosów
A tutaj najważniejszy "zakup" wczorajszego dnia.
Słodki żelek
Waga - pół kilo
Wbudowane chłodzenie aktywne
Jasność określana na 6500 lumenów
Barwa 3500K
CRI określane przez producenta na 85
Po lewej "żaróweczka", po prawej butelka 1,5L
A tutaj najważniejszy "zakup" wczorajszego dnia.
Słodki żelek
ILPT
W końcu kupiłem nowy telefon a w pracy dostałem stację dokującą i monitor Della 24 cale pracujący w rozdzielczości 1920x1200.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Tutaj:Tomek11 pisze:gdzie i za ile to kupiłeś ? Jak działa ?skaktus pisze:
http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?t=11257
jest już recenzja i odpowiedzi na Twoje pytania
Pozdrawiam, Kuba