Co sobie ostatnio kupiliście?
Jak dla mnie to trochę tej lampce brakuje mocy. Za dnia, gdy jadę do pracy nie robi takiego wrażenia. Nocą jest bardzo silna, nawet zbyt mocna. O poranku, gdy nisko słońce, mogłoby być mocniejsze.
Ostatnio zmieniony sobota 03 sie 2013, 01:10 przez neutrinus, łącznie zmieniany 1 raz.
Mówisz o Wallim W dzień mam ją schowaną, włączam ją dopiero po zmierzchu. Nie uważam jazdy w dzień rowerem na światłach.neutrinus pisze:jak dla mnie to trochę tej lampce brakuje mocy. Za dnia, gdy jadę do pracy nie robi takiego wrażenia. Nocą jest bardzo silna, nawet zbyt mocna. O poranku, gdy nisko słońce, mogłoby być mocniejsze.
B
Wiem że szybko, dlatego muszę jeść trochę więcej
Acz z drugiej strony waga analityczna stwierdziła że w ciągu 5 dni:
- 1,3% tłuszczu
+ 0,3% masy mięśniowej
+ 1% wody
Wiadomo, że wielkości procentowe są mocno orientacyjne, ale zmiana ich wskazań w czasie już daje jakiś pogląd co się dzieje. Tym bardziej że wyniki przy 3 "podejściach" są identyczne i stopniowo zmieniają się z dnia na dzień.
Acz z drugiej strony waga analityczna stwierdziła że w ciągu 5 dni:
- 1,3% tłuszczu
+ 0,3% masy mięśniowej
+ 1% wody
Wiadomo, że wielkości procentowe są mocno orientacyjne, ale zmiana ich wskazań w czasie już daje jakiś pogląd co się dzieje. Tym bardziej że wyniki przy 3 "podejściach" są identyczne i stopniowo zmieniają się z dnia na dzień.
Widzę, że zaraziłem tym maleństwem. Ja także zaszalałem po tym jak rower w końcu zaczął robić kilometry (100km w 1 weekend) i kupiłem widelec amortyzowany powietrzny z blokadą w miejsce imitacji o nazwie SR Suntour XCT. Miejmy nadzieję, że teraz każda przejażdżka będzie jeszcze przyjemniejsza.Pyra pisze:a ze światełkowych to przyszły dziś Convoy S2 i S4 DiY
Witam
Na razie muszę skończyć zamówioną skrzynię z herbem...
Pozdrawiam
A w jakim ładnym pudełku przyszedłElSor pisze:Widzę, że zaraziłem tym maleństwem.Pyra pisze:a ze światełkowych to przyszły dziś Convoy S2 i S4 DiY
Na razie muszę skończyć zamówioną skrzynię z herbem...
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Oj tam, do jazdy po chodniku XCT jest w sam raz, do tego tanioszka. Po zalaniu olejem śmiga naprawdę dobrze a jego czułość wzrasta o czym sam się przekonałem - mam XCR i niestety po serwisie i nasmarowaniu nie ma co porównywać do zalania olejemElSor pisze:Widzę, że zaraziłem tym maleństwem. Ja także zaszalałem po tym jak rower w końcu zaczął robić kilometry (100km w 1 weekend) i kupiłem widelec amortyzowany powietrzny z blokadą w miejsce imitacji o nazwie SR Suntour XCT. Miejmy nadzieję, że teraz każda przejażdżka będzie jeszcze przyjemniejsza.Pyra pisze:a ze światełkowych to przyszły dziś Convoy S2 i S4 DiY
Poza tym doszedł mi karton "żarówek" diodowych do naprawy
ILPT