Miejsce dość odludne, ale trafić nie jest tam trudno...fotorondo pisze:Pyra, podaj jakiś namiar, młody młodym ale sam bym to zobaczył
Makieta Borówiec
Pozdrawiam
Miejsce dość odludne, ale trafić nie jest tam trudno...fotorondo pisze:Pyra, podaj jakiś namiar, młody młodym ale sam bym to zobaczył
Teoretycznie to jest makieta dla dziecifotorondo pisze:Pyra,
a jak makieta chodzi to tłumy duże
Ciekawi mnie czy takiego sześciolatka mi nie zadepczą
Gorąco zachęcam do podzielenia się worklogiem (wraz z cięciem na własnej CNC) na ForbociePyra pisze:Dziś pomyślnie przeszedł pierwsze próby nowy LF ver. 3.
Mają tam startujący samolot, który wznosi się na dwóch cienkich drutach i potem ląduje. Ci z Borówca, chcieli aby dla nich wykonali takie drugi, Niemcy wycenili robotę na 6 tys. ojro...tnt_gt pisze:Kiedyś byłem w Hamburgu i odwiedziłem ichniejszy park miniatur.
Podobno największy na świecie.
E tam, moje konstrukcje to typowo "garażowe" produkty, za cienkie aby im poświęcać więcej czasu...Marooned pisze:Gorąco zachęcam do podzielenia się worklogiem (wraz z cięciem na własnej CNC) na ForbociePyra pisze:Dziś pomyślnie przeszedł pierwsze próby nowy LF ver. 3.
w sumie to wszystko kupione w intl-outdoor...maciex93 pisze:Mieciu, możesz dokładnie napisać co poprawiłeś w tej S2?
Ah no tak... masz rację.maciex93 pisze:Ten host to jest convoy S3.
Myślę że S2 łatwiej by było przerobić. Też ma miejsce na podwójne o-ringi i odchodzi zabawa z szybką.
W każdym bądź razie dzięki za info