I zlot Światełkowców?
Ja mam propozycję jeszcze jedną którą możecie oddać pod głosowanie.
Technika wykonania dowolna, najprościej można zrobić to z flexa lub flocka - i każdy może sobie wtedy to wprasować w swoją koszulkę (mogę się podjąć wycinania na ploterze). Można też wykonać flagę.
Graficznie widzę to tak:
Większe na lewej piersi - a z tyłu malutkie poniżej karku.
Można wykonać w różnych kolorach - w lecie czarna koszulka ściąga wiele ciepła.
Pozdrowienia
Moorek.
Technika wykonania dowolna, najprościej można zrobić to z flexa lub flocka - i każdy może sobie wtedy to wprasować w swoją koszulkę (mogę się podjąć wycinania na ploterze). Można też wykonać flagę.
Graficznie widzę to tak:
Większe na lewej piersi - a z tyłu malutkie poniżej karku.
Można wykonać w różnych kolorach - w lecie czarna koszulka ściąga wiele ciepła.
Pozdrowienia
Moorek.
- Załączniki
-
- Coś mi nie wyszło dodawanie obrazka. :-( EDIT: o a jednak.
- swiatelka.pl.jpg (9.91 KiB) Przejrzano 378 razy
- Calineczka
- Kontakt:
..wstępna rezerwacja właśnie zrobiona, jutro wysyłam fax ze szczegółami, dostanę info o opłatach etc.
rezerwowałem dla 15 osób, wg. listy.
Chyba ledwo zdążyłem...mieli wątpliwości czy nas zmieszczą...no ale cekajmy na potwierdzenie.
Moorek, dzięki za propozycję
Dyskusji gorącej nie ma, chyba machnę ankietę i sprawa się wyjaśni.
Dobra, ankieta tutaj:
http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?p=8050#8050
rezerwowałem dla 15 osób, wg. listy.
Chyba ledwo zdążyłem...mieli wątpliwości czy nas zmieszczą...no ale cekajmy na potwierdzenie.
Moorek, dzięki za propozycję
Dyskusji gorącej nie ma, chyba machnę ankietę i sprawa się wyjaśni.
Dobra, ankieta tutaj:
http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?p=8050#8050
- Calineczka
- Kontakt:
Panowie, sprawy posuwają się do przodu.
Zaraz robię przelew, oczywiscie za nas wszystkich, wymienione 30%.
Proszę więc nie wysyłać pieniędzy na konto ośrodka w Chomiąży, jeśli ktoś chce mi oddać zaliczkę to na pw prosze-podam numer konta.
wpłacam na ich konto 30% usług czyli 30% od zarezerwowanych noclegów i posiłków....
Zaraz robię przelew, oczywiscie za nas wszystkich, wymienione 30%.
Proszę więc nie wysyłać pieniędzy na konto ośrodka w Chomiąży, jeśli ktoś chce mi oddać zaliczkę to na pw prosze-podam numer konta.
wpłacam na ich konto 30% usług czyli 30% od zarezerwowanych noclegów i posiłków....
A ja dzisiaj wykonałem latarkę którą będzie można wygrać w konkursie jaki zorganizujemy (jeszcze nie znam szczegółów ). Bocialarka jaką można wygrać to prawdziwie wyjątkowy i niepowtarzalny egzemplarz.
-Dioda Cree Q5, zasialnie 4xAMC (tak ponad 1,2A w diodę )
-na 16sto trybowcu.
-Reflektor OP ala WF-502 (szczerze to nie wiem jak udało mi się go tam zmieścić
- Uszczelka GItD pod szybką
Szczerze jest to najmocniejsza Bocialarka jaka kiedykolwiek powstała więc będzie o co walczyć Piękny throw i spore skupienie (bardzo dokładnie ustawiony emiter w refku, równy i jednolity rozkład światła)
PS. Jest szczelna na tyle że można się z nią pływać wieczorkiem w jeziorku i podglądać ryby
-Dioda Cree Q5, zasialnie 4xAMC (tak ponad 1,2A w diodę )
-na 16sto trybowcu.
-Reflektor OP ala WF-502 (szczerze to nie wiem jak udało mi się go tam zmieścić
- Uszczelka GItD pod szybką
Szczerze jest to najmocniejsza Bocialarka jaka kiedykolwiek powstała więc będzie o co walczyć Piękny throw i spore skupienie (bardzo dokładnie ustawiony emiter w refku, równy i jednolity rozkład światła)
PS. Jest szczelna na tyle że można się z nią pływać wieczorkiem w jeziorku i podglądać ryby
Sometimes darkness can show you the light
- Calineczka
- Kontakt:
Narazie wiadro czyli pół metra pod wodą włączony na 20min Ale myślę że do 1,5 2metrów spokojnie zachowa szczelność. Znam tą konstrukcję chyba najlepiej więc wiem co mowię A z dalszych info o latarce to poprzez wymuszoną małą modyfikację refka uzyskałem baaardzo przydatny i szeroki promień boczny. Druga sprawa to ta Q5tka trafiła się jakaś o bardzo niskim Vf (przy 3.5V z labo ciągnie jeszcze 1,2A )
Sometimes darkness can show you the light
- Calineczka
- Kontakt:
- Calineczka
- Kontakt:
Panowie, za tydzien się widzimy
Jak wyglądają wasze trasy samochodowe, co? Chciał bym, by ktos z wolnym miejscem przejeżdżający przez Bydgoszcz zabrał DNF. Obawiam się, że do mnie nie wejdzie, jedzie z nami b.dobra znajoma, no i zabieramy sporo gratów w tym łóżeczko turystyczne dla dziecka...więc mam obawy...
JAk nikt się nie znajdzie najwyżej podskoczymy do jakiejś pobliskiej wiochy autem a DNF dojedzie do owej wiochy PKS-em.
Jak wyglądają wasze trasy samochodowe, co? Chciał bym, by ktos z wolnym miejscem przejeżdżający przez Bydgoszcz zabrał DNF. Obawiam się, że do mnie nie wejdzie, jedzie z nami b.dobra znajoma, no i zabieramy sporo gratów w tym łóżeczko turystyczne dla dziecka...więc mam obawy...
JAk nikt się nie znajdzie najwyżej podskoczymy do jakiejś pobliskiej wiochy autem a DNF dojedzie do owej wiochy PKS-em.
Ja w sumie jadę od drugiej strony Nie wiem ile gzorów zabierzemy. Napewno cały bagażnik światełek Prosze sie chwalic kto jedzie przez Bydgoszcz. Moja przewidywana trasa przelotu MAPA GOOGLE I Widokowa trasa TUTAJ