Sample
Potwierdzam, Cree daje w samplach XP-E WG R2, miło z ich strony, nie prawdaż?
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Właśnie dostałem potwierdzenie przyjęcia zamówienia na sample CREE. Jak miło... Po wielu próbach wreszcie wyszło - byc może to igi sprawił (wielkie dzięki za życzliwość i pomoc igi), byc może szczęśliwy los. Mam nadzieje porównać teraz (czy raczej jak przyjdą) jakość orginałów z tymi z DX'a
A przy okazji pytanko - ma ktoś pomysł / namiary / znajomości czy coś, by ewentualnie móc wypróbować jakieś porządne szkiełka do latarek? Bo sam nie wiem czy kupować i wymieniać we wszystkich, czy moze efekt nie bedzie wart zabiegów... Oczywiście nie chodzi mi wyłącznie o darmochę, w końcu jak wypróbuję to zamierzam "trochę" tego kupić - ale na poczatek sample byłyby miłe
A przy okazji pytanko - ma ktoś pomysł / namiary / znajomości czy coś, by ewentualnie móc wypróbować jakieś porządne szkiełka do latarek? Bo sam nie wiem czy kupować i wymieniać we wszystkich, czy moze efekt nie bedzie wart zabiegów... Oczywiście nie chodzi mi wyłącznie o darmochę, w końcu jak wypróbuję to zamierzam "trochę" tego kupić - ale na poczatek sample byłyby miłe
Pozdr.
Pikom
Pikom
Pikom, po rozmowie z Midim sie dowiedzialem, ze przy malych jasnosciach, powlekane szybki to raczej bajer, bo az tak duzej roznicy nie bedzie. Natomiast jesli chodzi o throwery, gdzie idzie naprawde duzo swiatla, to straty moga byc na poziomie ~15% a tutaj to juz spora roznica bedzie.
Pozdrawiam
DNF
Pozdrawiam
DNF