Podziel się swoim smutkiem
Byłem u drugiego znajomego na warsztacie. Nie da rady, felga jest za 'tłusta'. W najgorszym przypadku znajomy zgodził się na zamianę, ma felgi na które moje nowe gumy by podpasowały, jednak same obręcze do piaskowania i malowania. No, zawsze jakieś wyjście. Tylko przekalkulować muszę czy szarpanki ze Sprzedającym lepsze, czy felg zamiana.
Opcje są, toteż już tak tragicznie nie jest.
Dzięki, Chłopaki, za rady- człowiek się sam nie czuje.
Opcje są, toteż już tak tragicznie nie jest.
Dzięki, Chłopaki, za rady- człowiek się sam nie czuje.
Pozdrawiam
Jacek
Jacek
...Zawsze masz jakieś wyjście, jeśli sprzedawca nie zechce zwrócić pieniędzy.
Jeśli Kolega oferuje sensowne felgi, odpowiednie do Twojego auta, to może warto się zastanowić.
W zeszłym roku regenerowałem alufelgi, u Tujki właśnie.
Moje felgi były w fatalnym stanie, ale jak zobaczyłem co i za ile mogę kupić, to zdecydowałem się naprawić swoje...
Tak wyszło:
Lekkie prostowanie, szkiełkowanie i lakierowanie.
Kosztowało sporo, prawie tyle co nowe felgi wykonane chińskimi rączkami z puszek po Pepsi.
...A te moje wykonał Ronal. Są mocne i według mnie pasują do Skody.
Jeśli Kolega oferuje sensowne felgi, odpowiednie do Twojego auta, to może warto się zastanowić.
W zeszłym roku regenerowałem alufelgi, u Tujki właśnie.
Moje felgi były w fatalnym stanie, ale jak zobaczyłem co i za ile mogę kupić, to zdecydowałem się naprawić swoje...
Tak wyszło:
Lekkie prostowanie, szkiełkowanie i lakierowanie.
Kosztowało sporo, prawie tyle co nowe felgi wykonane chińskimi rączkami z puszek po Pepsi.
...A te moje wykonał Ronal. Są mocne i według mnie pasują do Skody.
-
Hej. Przy zakupach przez internet masz chyba 10 dni na zwrot z tego co wiem. A co do felg i opon to może bym coś znalazł do skodzinki Kuzyn ma jak nowe chyba 17 z octavii. Pozdrawiam
O znalazłem fotki tych felg. http://pokazywarka.pl/8x2h51/
O znalazłem fotki tych felg. http://pokazywarka.pl/8x2h51/
To ja wiem (wyjątkiem jest licytacja), tylko jeżeli Sprzedawca nie wykaże dobrej woli, to sprawa ląduje w sądzie, a sądy... Cóż raczej z moich doświadczeń to bym może na przyszły rok miał letnieHej. Przy zakupach przez internet masz chyba 10 dni na zwrot z tego co wiem.
A moje wspaniałe wozidło, które chciałem uzbroić w nowe felgi z ogumieniem to Reanult Megane I Stary klekocik, ale jeździ i (o dziwo) się nie psuje.
Kolego Voit, felgi Ci pięknie zrobili, napewno na przyszłość o tym warsztacie zapamiętam.
Pozdrawiam
Jacek
Jacek
Kolego enagem, wiem o tym, dlatego kupowałem od firmy
Sytuacja wyszła na prostą. Jak już wymieniłem się felgami ze znajomym, to się Sprzedający odezwał, że za granicą był i kontakt miał ograniczony. Zaistaniała możliwość zwrotu, ale już wszystko miałem pozałatwiane. Za brak pierścieni centrujących Sprzedający zadeklarował zwrot części kosztów. Trochę nerwów było ale jest już OK.
Sytuacja wyszła na prostą. Jak już wymieniłem się felgami ze znajomym, to się Sprzedający odezwał, że za granicą był i kontakt miał ograniczony. Zaistaniała możliwość zwrotu, ale już wszystko miałem pozałatwiane. Za brak pierścieni centrujących Sprzedający zadeklarował zwrot części kosztów. Trochę nerwów było ale jest już OK.
Pozdrawiam
Jacek
Jacek