DNF pisze:Kupiłem sobie rozporowy drążek do ćwiczeń z Biedronkowej wyprzedaży za 10zł Całkiem zacnie wykonany.
Czekam teraz aż pojawi się prawie dremel na wyprzedaży. Jak u kogoś będzie to proszę o cynk
Dremelka jeszcze nie było nigdy na wyprzedaży, zreszta biedronki schodzą na psy.
pralat pisze:Sunwayman V11R neutral white. Planuję ambitnie, że to przedostatnia latarką jaką kupiłem w tym roku, a może nawet w dłuższym okresie czas. Jest cudowna Obrazek
...a tą ostatnią będzie Solarforce L2P full-wypas od grega, ja ją ukończy.
Czy już bawiłeś się lampką? Jak wygląda sprawa zabezpieczenia ogniwa w latarce? Czy w ogóle jest?
Gdzie kupiłeś i za ile z tą diodą, czy w komplecie była tuba do ogniwa 1400? Czy przy zasilaniu 14500 realny jest ten 1 luen?
Jak wygląda rozkład światła? Do jakiej latarki jest podobny? To już wszystkie pytania
Też zamierzam ją kupić ale nie chciałbym być królikiem doświadczalnym
DNF pisze:Kupiłem sobie rozporowy drążek do ćwiczeń z Biedronkowej wyprzedaży za 10zł Całkiem zacnie wykonany.
Czekam teraz aż pojawi się prawie dremel na wyprzedaży. Jak u kogoś będzie to proszę o cynk
Dremelka jeszcze nie było nigdy na wyprzedaży, zreszta biedronki schodzą na psy.