Dobra cena!

Najnowsze wiadomości ze świetlistych szlaków...
Awatar użytkownika
Fluxor

Post autor: Fluxor »

studzin pisze:takie o.
To właśnie te, których nikt nie chce kupować.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Grzegorz74

Post autor: Grzegorz74 »

fxxx

Post autor: fxxx »

u mnie nawet nie było kartki po tych szlifierkach w sobotę o 18 :) następnym razem kupię, czasem leżą po miesiąc.
lumi3

Post autor: lumi3 »

LIdl jest ogolnie mówiąc do du...
Zawsze jak coś mieli niby fajnego w przystępnej cenie to nigdy nie udało mi się kupić czasami nawet wywieszki nie było byłem nawet rano popołudniu i zawsze to samo niema już co to za promocja że mają jedną sztukę albo w niektórych sklepach wcale.
Więc przestałem się interesować tym sklepem oszukańczy sklep.żeby coś kupić u nich to trzeba mieć szczęście jak trafić w totka.A produkty spożywcze mają drogie i mały wybór.
Ale ten parkside to poczciwy za tą cene wiadomo z makitą i dewaltem itd to się równać nie może ale lepszy od einhela a ceny podobne
Awatar użytkownika
cpt.Nemo

Post autor: cpt.Nemo »

lumi3 pisze:LIdl jest ogolnie mówiąc do du...
przestałem się interesować tym sklepem oszukańczy sklep.żeby coś kupić u nich to trzeba mieć szczęście jak trafić w totka.
A produkty spożywcze mają drogie i mały wybór.
Pracujesz dla konkurencji ? jakiejś Biedronki czy Żabki ?

Ja zawsze kupiłem to co chciałem, jak wiem że rzecz deficytowa czyli dobra i w dobrej cenie to przychodzę tuż przed otwarciem sklepu.
Po prostu takie produkty są wykupowane przez handlarzy i za chwile pojawiają się na Allegro lub bazarze w nieco podwyższonej cenie, czasem bardzo bardzo nieco :)
Pozdrawiam, Leszek
szakalaka

Post autor: szakalaka »

Grzesiek a jaka była cena tego breloczka jak zauważyłeś tą promocję ? bo ja wczoraj wieczorem kupiłem za 23,51 (i przecena była 40%) a dziś już jest 29,79 (i przecena 24%) to może wcześniej było jeszcze taniej ?
Ostatnio zmieniony poniedziałek 23 mar 2015, 12:15 przez szakalaka, łącznie zmieniany 1 raz.
Lepsza mała pomoc , niż wielkie współczucie.
max4max

Post autor: max4max »

cpt.Nemo pisze:Pracujesz dla konkurencji ? jakiejś Biedronki czy Żabki ?

Ja zawsze kupiłem to co chciałem, jak wiem że rzecz deficytowa czyli dobra i w dobrej cenie to przychodzę tuż przed otwarciem sklepu.
Po prostu takie produkty są wykupowane przez handlarzy i za chwile pojawiają się na Allegro lub bazarze w nieco podwyższonej cenie, czasem bardzo bardzo nieco
Ja sobie normalnie pracuję i tak normalnie przed otwarciem sklepu nie mogę przyjść, a po południu często już niczego nie ma.
Może spojrzysz na to z tej strony?
Awatar użytkownika
cpt.Nemo

A to do handlarzy nie do Lidla trzeba mieć pretensje :)
Ja mam wiele dobrych i nie drogich narzędzi upolowanych właśnie w Lidlu :)
Pozdrawiam, Leszek
lumi3

Post autor: lumi3 »

cpt.Nemo pisze:Pracujesz dla konkurencji ? jakiejś Biedronki czy Żabki ?
Takie gadanie że dwa razy byłem tuż po otwarciu i nic nie było a jak się spytałem czy jest to że nie ma i nie wiadomo czy będzie,więc tak to jest
Np w kauflandzie czy biedronce przeważnie jest w tym dniu i można kupić
co to za promocja że mają jedną sztukę
mam dwa lidle w swoim mieście i to samo nigdy nie ma
Raz chyba udało mi się kupić co chciałem.
cpt.Nemo pisze:Ja mam wiele dobrych i nie drogich narzędzi upolowanych właśnie w Lidlu
A co do jakości to nie są to narzędzia profesjonalne takie dobre marketowe.Do domu wystarczą ale nie są za mocne
Awatar użytkownika
cpt.Nemo

lumi3 pisze:
Takie gadanie że dwa razy byłem tuż po otwarciu i nic nie było a jak się spytałem czy jest to że nie ma i nie wiadomo czy będzie,więc tak to jest
A zażądałeś od kierownika sklepu zaświadczenia że od otwarcia pierwszego dnia promocji nie ma promowanego towaru ?
Ja bym zażądał natychmiast i po porozumieniu z naczelną ich dyrekcją wytoczył Lidlowi sprawę o nieuczciwą reklamę.
No ale w moim Lidlu zawsze jest to co promują, przynajmniej w momencie otwarcia. Jeszcze nigdy się nie naciąłem. Może dla tego że wiedzą iż tu nie ma żartów i przekręt się nie uda ?

"A co do jakości to nie są to narzędzia profesjonalne takie dobre marketowe.Do domu wystarczą ale nie są za mocne"

No :) szkoda żeby za takie ceny pełną profeskę sprzedawali :)
Lidl nie jest profesjonalnym sklepem narzędziowym i nie wpadł bym na pomysł szukać tam wyposażenia dla warsztatów :) Ale do moich majsterkowo/domowych/motocyklowych celów nie mam zastrzeżeń i od lat używam nieco z proponowanych przez nich wyrobów. Oni dostawców też zmieniają i czasem widzę że na tańszych choć gorszych :( Róznie to bywa.
Pozdrawiam, Leszek
Grzegorz74

Post autor: Grzegorz74 »

szakalaka, 5,99$ było.
szakalaka

Post autor: szakalaka »

To pewnie tak jak ja kupiłem tylko mi wyświetlało w zł.
Bliscy się ucieszą.

Pozdrawiam
Lepsza mała pomoc , niż wielkie współczucie.
Kielek

Post autor: Kielek »

Parę razy przymierzałem się do elektronarzędzi w Lidlu, jeszcze mi się nie zdarzyło żebym nie dał rady obejrzeć i pomacać. (kupić nie kupiłem dlatego nt. jakości się nie wypowiem). Skoro w "twoich" lidlach nigdy nie ma promocyjnych towarów to może napisz skargę do centrali, najlepiej maila z kopią do paru różnych gazet. A jak Cię zleją (wątpię) to napisz to rzecznika.
ww296

Post autor: ww296 »

potwierdzam przyzwoita jakość w stosunku do ceny narzędzi w Lidlu. Nie są to profesjonalne narzędzia, ale w odróżnieniu od najtańszych marketowych do się nimi zrobić to, do czego są przeznaczone. A Lidla cenie za to że dają 3 letnia gwarancję i nie ma żadnego problemu z jej wyegzekwowaniem. Podobnie ze zwrotem po kilku dniach.
GanzConrad

Post autor: GanzConrad »

Zablokowany