Podziel się swoją radością
DNF, niestety moje jedyne urządzenie do polerowania, to własne ręce uzbrojone w szmatki A u mnie też czas na format... 2 lata ponad nie było
Odnośnie tematu: nie wiem czy na tym forum są poza mną miłośnicy muzyki metalowej, ale wczorajszy koncert w OdNowie był świetny. Korpiklaani zagrało fajnie, ...EDIT BY Calineczka a Szwajcarzy z Eluveitie mnie po prosto powalili - znakomity zespół, który w genialny sposób łączy melodic death metal z folklorem z ich stron, a przy tym potrafi to znakomicie i energetycznie przekazać na żywo doprowadzając tłum pod sceną do szaleństwa. Dawno nie byłem na tak udanym koncercie, a tym fajniej że mimo szaleństw godnych nastolatka szyja wcale nie doskwiera
na forum obowiązuje zakaz reklamy alkoholu, bez względu na formę. Proszę zapoznać się z regulaminem. Calineczka
Odnośnie tematu: nie wiem czy na tym forum są poza mną miłośnicy muzyki metalowej, ale wczorajszy koncert w OdNowie był świetny. Korpiklaani zagrało fajnie, ...EDIT BY Calineczka a Szwajcarzy z Eluveitie mnie po prosto powalili - znakomity zespół, który w genialny sposób łączy melodic death metal z folklorem z ich stron, a przy tym potrafi to znakomicie i energetycznie przekazać na żywo doprowadzając tłum pod sceną do szaleństwa. Dawno nie byłem na tak udanym koncercie, a tym fajniej że mimo szaleństw godnych nastolatka szyja wcale nie doskwiera
na forum obowiązuje zakaz reklamy alkoholu, bez względu na formę. Proszę zapoznać się z regulaminem. Calineczka
Ostatnio zmieniony sobota 09 paź 2010, 21:37 przez MikeKilo, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam
A ja wczoraj testowałem ze 20 różnych modemów bezprzewodowych GSM PCMCIA i za to dziś w prezencie dostałem jeden z funkcją karty Wifi, a modem z routerem już miałem, więc teraz z żoną "chodzimy" na dwa kompy
Pozdrawiam
A ja wczoraj testowałem ze 20 różnych modemów bezprzewodowych GSM PCMCIA i za to dziś w prezencie dostałem jeden z funkcją karty Wifi, a modem z routerem już miałem, więc teraz z żoną "chodzimy" na dwa kompy
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
http://www.wroclawmaraton.pl/pl/archive ... skim_Rynku
w sumie na 21 3 moje- zawsze coś
w sumie na 21 3 moje- zawsze coś
- Calineczka
- Kontakt:
- Calineczka
- Kontakt:
Kodi, pamiętaj co Córce obiecałeś łatwo z takiej obietnicy się nie wywiniesz .
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Gratulacje! Wielkie chwile teraz przed Tobą. Ja przechodziłem przez to na wiosnę. I 10 lat temu z pierworodnym. Tylko,ze wtedy przez tydzień miałem światłowstręt....
[ Dodano: 29 Październik 2010, 20:34 ]
Właśnie przed chwilą moja córcia zaczęła wstawać Teraz to już jej całkiem nie będzie szło upilnować - urwis mały....
[ Dodano: 29 Październik 2010, 20:34 ]
Właśnie przed chwilą moja córcia zaczęła wstawać Teraz to już jej całkiem nie będzie szło upilnować - urwis mały....
Przypomnialo mi sie ze moj procesor w komputerze stacjonarnym pracuje na nominalnych ustawieniach. Niestety wspolczesne gry przegladarkowe sa tak wymagajace ze athlon xp 1800 juz nie wyrabia. Rozpoczalem proces podkrecania procesora i juz widac pozytywne efekty. Wyczyscilem takze radiatory z kurzu i obserwuje temperature.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Komarek34 kiedys byl chlodzony ciecza, ktora z kolei byla chlodzona agregatem chlodniczym. W szklanym zbiorniku spod byl pokryty lodem. Procesor pod obciazeniem mial 23 stopnie i cale wnetrze komputera bylo wylozone folia spozywcza bo woda na wezykach sie skraplala. Niestety zajmowalo duzo miejsca, pompka sie zurzyla i wyla zbyt glosno. Jej koszt byl rownowazny z zakupem duzego wiatraka Pentagram. Teraz jest cicho i spokojnie a procesor ma okolo 50 stopni.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/