Mikroprocesorowy sterownik latarki (Flagiusz)
- Calineczka
- Kontakt:
- Calineczka
- Kontakt:
- Calineczka
- Kontakt:
Spokojnie Pawle, Ty nigdzie zapisywac sie nie musisz.
W sumie to chyba nie bedzie co testowac.Jak dobrze wykonaja plyteczki to polutuje wszystkie elementy, podlacze do zasilania-jak bedzie swiecilo i zmienialo tryby jak trzeba to do sprzedazy i nastepna do lutowania...itd.Musze sobie tylko przygotowac nascie/dzisiat Attiny13V(mikrokontroler) z wpisanym juz programem...
Co prawda ostatniej wersji jaka podeslal mi darek nie przetestowalem...ale moze jutro to zrobie-w sumie juz chyba wsio co mozliwe zostalo poprawione...migotanie rowniez, pamieci trybow w grupie tez sa
W sumie to chyba nie bedzie co testowac.Jak dobrze wykonaja plyteczki to polutuje wszystkie elementy, podlacze do zasilania-jak bedzie swiecilo i zmienialo tryby jak trzeba to do sprzedazy i nastepna do lutowania...itd.Musze sobie tylko przygotowac nascie/dzisiat Attiny13V(mikrokontroler) z wpisanym juz programem...
Co prawda ostatniej wersji jaka podeslal mi darek nie przetestowalem...ale moze jutro to zrobie-w sumie juz chyba wsio co mozliwe zostalo poprawione...migotanie rowniez, pamieci trybow w grupie tez sa
-
- Calineczka
- Kontakt:
Kosztow jeszcze nie liczylem dokladnie, pewnie 50zl wyjdzie calosc....
moze ktos z was zamawial plytki drukowane w Chinach?Bo jakos tego co dzisiaj odebralem mnie nie powalila...za to cena i owszem.
lada moment pojawia sie w sprzedazy pierwsze egzemplarze...a oto same plyteczki
to "a" odwrocone to nie zamierzenie artystyczne a skutki dlubania po nocach
moze ktos z was zamawial plytki drukowane w Chinach?Bo jakos tego co dzisiaj odebralem mnie nie powalila...za to cena i owszem.
lada moment pojawia sie w sprzedazy pierwsze egzemplarze...a oto same plyteczki
to "a" odwrocone to nie zamierzenie artystyczne a skutki dlubania po nocach
- Calineczka
- Kontakt:
Nic od nich nie zamawiałem ale spędziłem tam ponad miesiąc szkoląc te mikroprocesorki ( od kopiarek hehee ) i jedno wiem dobrze wykonanej pracy nie należy od nich oczekiwać można im wbijać do tych główek a oni i ta zrobią po swojemu - szybko i byle jak, tyle że za pół darmo...Calineczka pisze:...moze ktos z was zamawial plytki drukowane w Chinach?Bo jakos tego co dzisiaj odebralem mnie nie powalila...za to cena i owszem.