JETBeam III IBS ULTRA

czyli nasze opinie, odczucia i wnioski o światełkach
Awatar użytkownika
lennin

Post autor: lennin »

Większość zdjęć robiłem już po zmroku jeśli chodzi o recenzje. Wykorzystuje dyfuzor bo sama lampa przepala za duży kontrast jest i refleksy. Chyba dwa zdjęcia były robione przy świetle słonecznym (doświetlone lampą i dyfuzorem), znaczy przy pochmurnej pogodzie w okolicy okna (wszystkie robione z ręki). Co do zdjęć terenowych to czasy różne, zwykle 2 i 5s iso 200 ,przesłona max otwarta. Promienie zrobiłem żeby było widać na 20sekund i chuchałem troszkę ;) Nie spodziewałem sie aż takiego efektu. Ma sie te płuca :cool:
Obrazek Obrazek
Czy to jakaś nowa niesprecyzowana choroba? .....światła, światła więcej ŚWIATŁAObrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

Post autor: Calineczka »

lennin pisze:Promienie zrobiłem żeby było widać na 20sekund i chuchałem troszkę ;) Nie spodziewałem sie aż takiego efektu. Ma sie te płuca :cool:
Raju, Lennin, co Ty palisz :shock: :mrgreen:
Dzięki za zdradzenie szczegółów, teraz to i ja musze sobie ten dyfuzor zakupić i potrenować...takie makro z flashem, no no...
tiro

Post autor: tiro »

Wielki szacuneczek za kawał dobrej roboty.
Awatar użytkownika
Bocian
Site Admin

Post autor: Bocian »

hehe obstawiam żę Fajranty :mrgreen: Ale serio Lennin super opisik, foty przeczytałem kilka razy i to kawał dobrej roboty (rzetelna ocena detali oraz ważnych rzeczy). Ciężką tą latarkę zaklasyfikować. Dla mnie odpada jako EDC nawet nie tyle jeśli chodzi o rozmiary ale właśnie o te throwerowe aspiracje/skupienie. Na EDC mam CRkę, na thrower mam ciepłe, fajne Tiablo (wcześniej V-65) jakoś nie widzę potrzeby zakupu czegoś co wypełni tą "lukę" :wink: Dzięki :wink:
Sometimes darkness can show you the light
Awatar użytkownika
Sebek

Post autor: Sebek »

lennin, ta V-65C to jest fabryczna, czy jakaś przerabiana ?
Piritlight SG-L9 XM-L T6 8xAMC7135
Awatar użytkownika
lennin

Post autor: lennin »

Przerabiana, podszlifowany reflektorek, prąd w leda grubo ponad 1A ;)
Obrazek Obrazek
Czy to jakaś nowa niesprecyzowana choroba? .....światła, światła więcej ŚWIATŁAObrazek Obrazek
ODPOWIEDZ