UUU chłopaki ale wy sie rozpisaliście na temat użytkowników, sklepików, godnych bądż niegodnych a tu chyba nie o to chodziło z tego co kolega ,,petarda,, wymienił w pierwszym poście to ja osobiście bym nie polecił niczego.
Ufffff
zaraz się rozkręcę czekajcie...
Mactronic- fuj fuj marka niezła ale dla bardzo początkujacych przynajmniej mi się tak wydaje kasa ogromna jak na mactronica za takie pieniądze można kupić coś znacznie lepszego.
Balder- fuj fuj masakra to ta firma co robi latarki do nurkowania diody (gigantycznie przeciekające) nie no tego to ja nie polecę
FENIX- at i dobra firma ale ten akurat model eeee coś mi w tym nie gra kiepski gust mam chyba ale bym tego nie kupił.
Ultrafire- niezłe ale już nie dla mnie za długo na rynku no i znany wszystkim mod eeee przestarzała konstrukcja nie polecam jako fajnej zabawki
Solarforce - to juz bardziej no i cena też przyzwoita ale też bym sie powstrzymał he he dla zasady.
W tych cenach
A teraz ja polecę co nieco :
Olight SR51, Olight S35 , Olight M21X,
Lumintop TD15X,
JetBeam RRT21,
JetBeam 3M XML
Z tego wszystkiego najlepsze cenowo i jakościowo moim skromnym zdaniem to w tej chwili Lumintop TD15X
Ale kolega ,,petarda,, i tak kupi co innego wiem to z doświadczenia, co dwa dni zmienia sie koncepcja zakupu latarki tyle tego na rynku ostatnio się naklonowało.
Polecam gorąco stworzyć latarkę według własnych upodobań zajmuje sie takimi rzeczami kolega midi, godny polecenia he he , on to robi cuda a nawet latarki jak petarda
Midilight 3x XM-L(gorgonzola)/JetBeam M1X/ Midilight 5x R5(puszkin)/ Biedrono mag 2D XM-L/ SF Skyline I/ MacTronic Black Eye/ JetBeam Jet III R5(zgubiona)/ Lumintop P2C/ Nitecore EX11/ Zebralight H31/ Xeno Tiger E03/ Eagletac D25LC2mini/ cdn.