![:)](./images/smilies/usmiech.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Z ciekawości, dlaczego w profilu ustawiłeś opcję "Płeć: Kobieta"?cannuk pisze:Ja używam Rm1 i jestem bardzo zadowolony
Greg...czepiasz się, teraz tak się robi...greg pisze:Z ciekawości, dlaczego w profilu ustawiłeś opcję "Płeć: Kobieta"?
Dlatego, że nie uważam, że wchodząc na forum trzeba przedstawiać całą historię życia oraz wszystkie dane na swój tematgreg pisze:Z ciekawości, dlaczego w profilu ustawiłeś opcję "Płeć: Kobieta"?cannuk pisze:Ja używam Rm1 i jestem bardzo zadowolony
Jeśli chciałaś w ten sposób "błysnąć" to trochę nie wyszło...cannuk pisze:Dlatego, że nie uważam, że wchodząc na forum trzeba przedstawiać całą historię życia oraz wszystkie dane na swój tematgreg pisze:Z ciekawości, dlaczego w profilu ustawiłeś opcję "Płeć: Kobieta"?cannuk pisze:Ja używam Rm1 i jestem bardzo zadowolonyA co, chciałeś się ze mną umówić?
![]()
Trudno jednoznacznie sklasyfikować tę książkę. Zamiast zarysowywania wizji śmierci w męczarniach (co na palaczach i tak nie robi wrażenia) książka rozprawia się z mitami odnośnie uzależnienia psychicznego i robi to w naprawdę fajny sposób. Mało tego, sam autor zaleca palenie podczas czytania i podjęcie decyzji po skończeniu książkicannuk pisze: megabit a możesz powiedzieć coś więcej o tej książce? to poradnik czy coś w tym stylu?
dobra dobra, bez stresu, już zmienione. Polecam dwa oddechyPyra pisze:WitamJeśli chciałaś w ten sposób "błysnąć" to trochę nie wyszło...cannuk pisze:Dlatego, że nie uważam, że wchodząc na forum trzeba przedstawiać całą historię życia oraz wszystkie dane na swój tematgreg pisze: Z ciekawości, dlaczego w profilu ustawiłeś opcję "Płeć: Kobieta"?A co, chciałeś się ze mną umówić?
![]()
Jak to ujęłaś "wchodząc na forum" trzeba się dostosować do panujących zasad.
W sumie to też nikt nie ma obowiązku sprawdzać w jakiej osobie przedmówca się zwraca, bo jest profil.
Pozdrawiam