UltraFire H6 XM-L T6 800lm
Ja swoja też chwalę. Barwa światła jest dla mnie ok, wyłącznik również w porządku (chociaż w grubszych rękawicach jest rzeczywiście problem z obsługą).
Co to roweru to masz rację wczoraj jeździłem i na kasku czołówka nieruchoma.
Mam lampkę dopiero od tygodnia i myślę że z biegiem czasu będę się do niej coraz bardziej przekonywał.
Co to roweru to masz rację wczoraj jeździłem i na kasku czołówka nieruchoma.
Mam lampkę dopiero od tygodnia i myślę że z biegiem czasu będę się do niej coraz bardziej przekonywał.
Ja używam baterii protected, więc dla mnie to nie problem. Masz jednak rację dla kogoś kto używa niezabezpieczonych to musi uważać. Nie zauważyłem nadmiernego migotania światła (jeżeli piszesz o szybszym PWM) no ale może nie zwróciłem uwagi.
W tikka podoba mi się filtr rozpraszający( tutaj też było by fajnie coś takiego mieć).
W tikka podoba mi się filtr rozpraszający( tutaj też było by fajnie coś takiego mieć).
Są takie drivery, np.: ten
Kurcze - to nawet lepsza opcja niż chciałem. Takie 4 tryby stałe + boost z pamięcią i bajery typu UI, ochrona ogniwa... Normlanie UF można zbliżyć de Zebry.greg pisze:Są takie drivery, np.: ten
Będzie też nowa wersja drivera sterowanego microswitchem: kontrola temp. i wszystkie bajery jak w driverze extended do L2P. Ale najpierw muszę skończyć tamten projekt.
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
No tak.
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Pozwolę sobie, przyłączyć się do pytania Jak również, jaka jest średnica pcb leda i grubość? Jeśli podmiana drivera będzie możliwa na wzmocnioną wersję z zabezpieczeniem termincznym Grega, to również skuszę się na zakup i modyfikację. Miałem zeberke h60 i teraz jednak mi brakuje takiego światełka.. Cena nowej zebry jest trochę za duża i pomyślałem, że modyfikacje klona będzie miała sens.Kazik pisze:Dobra - sam driver wybrany. Tylko teraz nie chciałbym niespodziewanek. Czy ktoś zna średnicę drivera i może potwierdzić że 17mm wejdzie bez bólu?
-