No to otrzymałem "XMLAWT-0-1C0-U20-00-0001" położone na Copper PCB, BIN 1C0 nie jest źle wychodzi coś pomiędzy 6100K i 6500K.
Spodziewałem się koperty bąbelkowej, ale nie, była paczka wielkości 15x20x30[cm], duże woreczki z powietrzem i w środku 3 małe PCB:
Testy działania jak dobrze pójdzie to jeszcze w tym tygodniu.
Ceny CREE XM-L U2 w LED-TECH.DE
Podają jak widzę pełny bin, U2 1C, czyli dokładnie to, co ma Maritex. Zimna biel.
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
mkorbel, tak z ciekawości, ile Cię kosztowała sztuka z wysyłką w złotówkach? Nie żebym nie umiał samodzielnie dodawać i mnożyć, ale nie znam aktualnego cennika wysyłki z LED-TECH.
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Dokładnie tak jak napisał krzycho123, za 3 sztuki z transportem zapłaciłem 162zł (54zł sztuka).
Następnym razem kupi się 26 sztuk (transport gratis) i wyjdzie około 45zł sztuka
W taką duża paczkę to wejdzie i dużo więcej, ale ktoś musiał sprawdzić czy warto.
BTW.Złożyłem już jedną UltraFire C2 świeci dosyć ładnie, przy 2.8A bardzo szybko robi się ciepła,
w wolnej chwili zrobię pełniejszą recenzje i porównanie z innymi XML.
Następnym razem kupi się 26 sztuk (transport gratis) i wyjdzie około 45zł sztuka
W taką duża paczkę to wejdzie i dużo więcej, ale ktoś musiał sprawdzić czy warto.
BTW.Złożyłem już jedną UltraFire C2 świeci dosyć ładnie, przy 2.8A bardzo szybko robi się ciepła,
w wolnej chwili zrobię pełniejszą recenzje i porównanie z innymi XML.
Pozdrawiam,
Michał
Michał